Bonus NetBet: pariu gratuit de 100 RON pentru Australian Open 2017

Primul turneu de Grand Slam din 2017 a început luni şi avem în faţă aproape 2 săptămâni cu meciuri de calitate. Casa de pariuri online NetBet (deschide cont acum) îţi oferă un pariu gratuit de 100 RON pe care îl vei putea folosi în fazele finale de la Australian Open.

Obţii acest pariu gratuit dacă plasezi cel puţin 5 pariuri live (orice tip de pariu) si/sau pre-live (victorie 1/2) minim 50 RON pe bilet simplu (un singur pronostic) care are cota minimă de 1.50. Se ia în considerare un singur pariu pe meci !Trebuie să îndeplineşti această condiţie până pe 23 ianuarie.

Pariul gratuit va fi creditat în contul NetBet (L1160651W000195) indiferent dacă cele 5 pariuri iniţiale au fost câştigate sau pierdute. Pentru a-l primi este necesar să intri pe pagina promoţiei 100 RON FREEBET - Australian Open de pe site-ul casei de pariuri NETBET şi să dai click pe butonul Înscriere din acea pagină până pe 23 ianuarie la ora 23:59.

Pariul gratuit de 100 RON va trebui jucat pe un bilet cu meciuri de la Australian Open. Fiecare pronostic de pe bilet trebuie să aibă cota minimă 2. Dacă pariul va fi câştigător atunci vei primi în cont profitul, fără alte condiţii de rulaj.

Click aici pentru a paria pe meciurile de la Australian Open la NetBet!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!