Bonus Netbet: Pariu fără risc de 200RON la meciul AS Roma vs AC Milan

roma-milan.png

În această seară cu începere de la ora 22:00 are loc un adevărat derby al fotbalului italian, Roma urmând să primească vizita celor de la AC Milan în cadrul ultimei partide din etapa a 16-a din Serie A. Înaintea acestui meci cele două echipe împart poziția secundă cu câte 32 de puncte, ceea ce face ca premizele jocului să fie cu atât mai interesante. La o astfel de partidă Netbet (D.ONJN 1279 /29.06.2016) vine cu o promoție pe măsură oferind clienților un pariu fără risc de 100% în limita a 200RON. 

Încasează acum un pariu fără risc de 200RON pe AS Roma vs AC Milan


Cum beneficiez de pee urma acestei promoții?

  • Accesează contul tău Netbet. Nu ești deja client? Atunci înregistrează-te acum!
  • Accesează secțiunea ”Promoții”, dă click pe oferta ”200 RON - AS Roma vs. AC Milan” și apasă butonul ”Înscriere”. 
  • Pariază pre-meci (1x2) sau live (orice opțiune de pariere) minim 50RON pe partida AS Roma vs AC Milan, iar dacă pariul este pierzător primești înapoi integral suma pariată în limita a 200RON! Banii sunt rambursați sub formă de bonus.

 
Cum deblochez bonusul?

Bonusul va fi creditat în maxim 48 de ore de la terminarea partidei. Acesta trebuie rulat de șase ori pe cote de minim 1.60 înainte de a putea fi retras. Condițiile de rulaj trebuiesc îndeplinite în maxim 7 zile de la creditare. 

Exemplu: dacă ai încasat bonusul maxim de 200RON vei avea de efectuat un rulaj de 1,200RON înainte de a putea solicita o retragere. Profită și tu acum de pe urma acestei promoții Netbet!

Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi