Bonus Netbet: Pariu fără risc de 100RON pe victoria Stelei la Zurich!

pariu-fara-risc.png

FC Steaua București încă nu a cunoscut gustul victoriei în grupele Europa League, și are nevoie obligatoriu de o victorie pe terenul celor de la FC Zurich pentru a păstra șanse reale de a merge în primăvara europeană. Dacă dorești să mizezi pe victoria ”roș-albaștrilor”, dar în același timp ai vrea o plasă de siguranță în cazul în care Zurich obține punct sau puncte din acest joc, atunci am pentru tine o promoție de nerefuzat.

Plasează la Netbet (D.ONJN 1279 /29.06.2016) un pariu simplu pre-meci de tipul 1x2 pe victoria echipei Steaua București pe o miză de minim 30RON, iar adcă acesta este pierzător primești înapoi suma pariată în limita a 100RON! Pariază acum!

 

Cum mă calific pentru această promoție?

  • Accesează contul tău Netbet. Dacă nu ești deja client, atunci deschide un cont acum!
  • Accesează secțiunea ”Promoții”, dă click pe oferta ”100 RON Pariu Sigur - Steaua București”,  și apasă pe butonul ”Înscriere”.
  • Plasează un pariu simplu pre-meci de tipul 1x2 pe victoria echipei Steaua București pe o miză de minim 30RON.

 

Cum pot debloca bonusul?

în cazul în care Steaua nu câștigă vei primi înapoi suma pariată în limita a 100RON. Banii vor fi înapoiați sub formă de bonus în maxim 48 de ore de la încheierea partidei. Bonusul va trebui rulat de 6 ori pe cote de minim 1.60 într-un interval de maxim 7 zile.

Exemplu: Pariezi 100RON pe victoria echipei lui Reghecampf, cota oferită de Netbet fiind de 3.85. Dacă Steaua câștigă nu mai primești nici un bonus, dar te poți bucura de câștigul de 385RON. Dacă Steaua pierde sau face egal, vei primi înapoi cei 100RON pariați și vei avea de rulat 600RON înainte de a putea solicita o retragere. Deci practic nu ai nimic de pierdut! Așa că profită și tu acum de pe urma acestei oferte!

 

Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi