Bonus NetBet pentru finala dintre Nadal şi Federer: pariu 50% fără risc până la 100 RON!

Duminică dimineaţă va avea loc finala primului Grand Slam din 2017. După 5 ani şi jumătate avem din nou un duel între Rafael Nadal şi Roger Federer într-o finală de Grand Slam. Favorit la casele de pariuri este spaniolul dar nu asta este scopul acestui articol.

Ce vreau să-ţi spun este că dacă alegi NetBet pentru a paria pe duelul care trage cortina peste turneul de la Melbourne ai 2 variante: câştigi sau pierzi doar jumătate din miză! Agenţia de pariuri oferă clienţilor săi un pariu fără risc cu doar 50% riscuri, până la 100 RON. Oferta este valabilă pentru pariul pe câştigătorul finalei, pre-meci, sau pentru orice tip de pariu live cu o cotă minimă de 1.50.

Pentru a beneficia de promoţie este necesar să intri pe această pagină şi să dai click pe butonul Înscriere, logat fiind în contul tău NetBet. Dacă primul pariu pe câştigătorul partidei sau primul pariu live pe orice pariu va fi pierdut vei primi jumătate din miză înapoi. Asta înseamnă că un pariu pierdut de 200 RON îţi aduce pierderi de doar 100 RON!

Eventualul bonus va fi valabil 7 zile şi va trebui rulat de 6 ori pe cote de minim 1.60.

În cazul în care vrei să aştepţi şi să beneficiezi live de ofertă atunci ţin să te anunţ că la NetBet te aşteaptă o gamă variată de pariuri atât per întreg meciul, cât şi pe fiecare set sau pe fiecare game în parte.

Înregistrează-te acum la NetBet şi pariază cu doar 50% riscuri pe finala de la Australian Open!

Sursă foto: gettyimages.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi