Bonus Netbet: pariu cu doar 50% riscuri pentru Dinamo - FCSB

Dinamo vs FCSB este unul din cele mai atractive meciuri de fotbal din următoarele zile. Programată luni 1 mai de la ora 20:30 partida se anunţă foarte spectaculoasă atât în teren cât şi în tribune, acolo unde probabil cele două galerii vor face din nou coregrafii unice, aşa cum a fost cea a "roş-albaştrilor" de la ultimul duel direct. :)

"Câinii roşii" îşi joacă ultima şansă în lupta pentru titlu, iar pe de altă parte formaţia cu sediul în Mogoşoaia ar putea să mai facă încă un pas spre mult aşteptaţii bani ce vor veni din Liga Campionilor.

La NetBet ai 50% din primul pariu plasat pre-meci sau live pe acest duel fără riscuri. Condiţia este să pariezi 100 RON, nici mai mult, nici mai puţin!

Dacă vrei să beneficiezi de această promoţie urmează paşii:

  1. Înregistrează-te aici la NetBet, dacă nu ai deja cont.
  2. Intră pe ACEASTĂ PAGINĂ şi dă click pe butonul Înscriere

Trebuie să faci acest lucru până pe 1 mai la ora 23:00. În caz contrar nu te califici pentru promoţie.

În ce constă promoţia?
Pariază pre-meci sau live 100 RON pe un bilet care să conţină doar meciul Dinamo - FCSB. În cazul în care pariul va fi pierdut vei prim 50 RON sub formă de pariu gratuit. Ţine cont că este luat în calcul la promoţie doar primul pariu eligibil plasat pe acest meci cu o miză minimă de 100 RON.

Free bet-ul va fi creditat în decurs de 48 de ore şi va trebui jucat în maxim 7 zile pe un bilet care să conţină doar cote de cel puţin 2.00. În cazul în care pariul plasat cu free bet va fi câştigat în cont va rămâne doar profitul (câştigul total - 50 RON).

Deschide cont acum la NetBet pentru a putea paria 100 RON cu 50% riscuri pe duelul de pe Naţional Arena!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi