Bonus Netbet: Pariază pe victoria lui Manchester City şi ambele echipe marchează la o cotă de 6

Pe Etihad Stadium din Manchester City formaţia locală şi Real Madrid îşi dau întâlnire în prima manşă a jocului din "careul de aşi" al Ligii Campionilor. Celor care au de gând să parieze la acest meci pe victoria lui Manchester City sau pe minim trei goluri marcate în meci ori pe GG le prezint o alternativă combinată, dar cu o cotă mai bună.

promotie-netbet-cota-marita.JPG

Pariază cel mult 20 RON pe pronosticul Manchester City câştigă şi ambele echipe înscriu la Netbet (D. ONJN 927 / 24.06.2015) şi dacă pariul tău va fi câştigător vei beneficia de o cotă îmbunătăţită de 6. Asta înseamnă că dacă pariezi 20 RON pe cota 5 avută în prezent în ofertă de acest pronostic şi el va fi câştigător vei primi mai întâi 100 RON bani cash şi ulterior contul tău netbet.ro va mai fi creditat cu încă 20 RON, adică diferenţa dintre câştigul existent din produsul mizei cu cota îmbuntăţită, minus produsul dintre miză şi cota normală din ofertă.

Această diferenţă va fi acordată sub formă de bonus şi va trebui rulată de şase ori pe cote de minim 1.6 în decurs de şapte zile de la creditare.

Dacă vrei să beneficiezi de această promoţie ţine cont că mai întâi trebuie să te înscrii la ea. Intră pe netbet.ro, pe pagina de promoţii, accesează această promoţie şi dă click pe opţiunea "Înscriere" existentă în acea pagină. Dacă nu faci acest lucru până la ora 21:45 nu te vei califica pentru ofertă.

Dă click aici dacă vrei să deschizi un cont la Netbet!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi