Bonus Netbet: Pariază 40 RON pe faptul că Ronaldo va fi golgheterul EURO 2016 şi vei putea câştiga 1.640 RON

Numărătoarea inversă a început: au mai rămas mai puţin de 5 zile până când pe Stade de France România şi Franţa vor disputa meciul de deschidere al Campionatului European de fotbal.

La acest turneu vor participa aproape toţi jucătorii de clasă de pe continent, cu mici excepţii. Fără îndoială cel mai bine cotat fotbalist prezent în Franţa este Cristiano Ronaldo. Acest lucru îl ştiu şi casele de pariuri, care îl creditează printre jucătorii cu şanse reale de a câştiga titlul de golgheter.

netbet-cota-marita-ronaldo.JPG

Ce şanse are totuşi portughezul pentru a fi cel mai bun marcator de la EURO 2016?

Portugalia va juca într-o grupă cu Austria, Ungaria şi Islanda. Prin urmare Cristino nu va avea în faţă apărări extrem de puternice şi astfel poate puncta de câteva ori încă din faza grupelor. În mod normal Portugalia ar trebui să se califice în optimi iar dacă va câştiga grupa atunci sunt şanse bune să dea în optimi peste o echipă a Belgiei care n-a arătat foarte sigur din punct de vedere defensiv în ultimele jocuri. Un alt aspect foarte important în această cursă pentru titlul de golgheter al turneului este faptul că jucătorul lui Real Madrid execută majoritatea fazelor fixe din care se poate marca, lucru care nu se întâmplă cu alţi oameni de gol de la alte formaţii.

Pentru a ieşi golgheter la EURO 2016 Cristiano Ronaldo are la Netbet ((D. ONJN 927 / 24.06.2015) o cotă de 8, dar dacă nu ai cont la acest operator şi-ţi deschizi unul accesând ACEST LINK vei beneficia de o cotă mult îmbunătăţită, de 41. Pentru a beneficia de această super cotă nu trebuie să faci mare, doar să urmezi paşii prezentaţi mai jos

  1. Deschide cont acum şi foloseşte codul bonus CR7
  2. Pariază maxim 40 RON (poţi paria şi mai mult dar doar 40 RON vor fi îmulţiţi cu cota îmbunătăţită) pe faptul că Ronaldo va fi golgheter, la cota normală din ofertă

Dacă super starul lui Real Madrid va fi golgheterul întrecerii iniţial vei primi câştigul normal, iar în maxim 48 de ore de la terminarea turneului în contul tău va fi creditată diferenţa dintre miza x cota mărită şi miza x cota pariată de tine.

De exemplu dacă pariezi acum 40 RON pe cota 8 şi Ronaldo va fi golgheter vei primi mai întâi 320 RON, bani pe care-i poţi utiliza în ce mod doreşti. După aceea îţi vor mai creditaţi în cont 1.320 RON sub formă de bonus. Acest bonus va trebui rulat de trei ori pe cote de minim 1.60.

Ţine cont de faptul că depunerile prin Skrill şi Neteller nu se califică pentru promoţie, dar şi că dacă alegi să beneficiezi de această promoţie nu mai poţi profita de bonusul Netbet de bun venit în valoare totală de 1.500 RON.

Oferta este valabilă până pe 10 iunie la ora 23:59 GMT. Ce mai aştepţi? Pariază acum 40 RON pe Ronaldo şi ţine-i pumnii portughezului pe durata EURO 2016, pentru a câştiga 1.640 RON.

În caz că portughezul nu va câştiga titlul de golgheter atunci vei beneficia de returnarea integrală a sumei pariate, în limita a 40 RON!

Click aici pentru a deschide cont la agenţia de pariuri Netbet!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi