Bonus NetBet: până la 200 RON oferiţi suplimentar pentru meciurile din Liga 1 (etapa 1 play-off/out)

A doua parte a sezonului din Liga 1 începe în această săptămână. La capătul ei vom afla formaţiile retrogadate, campioana, dar şi celelalte echipe care ne vor reprezenta în cupele europene.

Avem meciuri tari în această primă etapă, în special în play-off şi mai mult ca sigur vei găsi ceva bun de pariat pe jocurile din Liga 1 din următoarele 3 zile. De aceea, dacă vrei să pariezi live sau pre-meci pe jocurile îţi recomand casa de pariuri online NetBet.

Pariază pre-meci (1x2) sau live (orice tip de pariu) pe bilete simple cu o miză de minim 50 RON Dacă ai ghinion şi pierzi vei beneficia de rambursarea oferită de Netbet: 10 RON pentru fiecare gol înscris în meciul pe care ai plasat un pariu eligibil necâştigător. La finalul etapei se adună totalul câştigurilor bonus şi-ţi va fi acordat un pariu gratuit. Valoarea maximă a acestui freebet este de 200 RON.

Pentru a te înscrie la promoţie urmează cei 4 paşi de mai jos:

  1. Deschide cont acum la NetBet
  2. Intră pe pagina de pariuri în secţiunea de promoţii
  3. Accesează promoţia "200 RON - goluri in Liga 1"
  4. În acea pagină dă click pe butonul Înscriere

Trebuie să te înscrii la promoţie până pe 13 martie la ora 23:45 GMT. În caz contrar nu eşti eligibil pentru promoţie.

Pariul gratuit va fi creditat în contul NetBet în decurs de 48 de ore de la încheierea ultimei partide. Acesta va trebui jucat pe un bilet care să conţină pronosticuri cu cota minimă 2. În cazul în care pariul plasat folosind freebet-ul va fi câştigător vei primi în cont profitul rezultat.

Click aici pentru a paria pe meciurile din România Liga 1!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi