Bonus NetBet: până la 150 RON oferiţi suplimentar pentru meciurile din Spania La Liga

În La Liga sunt programate în acest final de săptămână meciurile din cadrul etapei cu numărul 24, etapă în care capul de afiş este duelul de pe Vicente Calderon dintre Atletico Madrid şi Barcelona. Sunt însă şi meciuri dezechilibrate pentru care să se potrivească perfect acastă promoţie despre care voi scrie în continuare.

Dacă vrei să pariezi live sau pre-meci pe jocurile din Spania La Liga îţi recomand casa de pariuri online NetBet. Pariază pre-meci (1x2) sau live (orice tip de pariu) pe bilete simple cu o miză de minim 50 RON şi o cotă de cel puţin 1.50. Pentru fiecare gol marcat în meciul pe care ai pariat vei fi recompensat cu 10 RON, indiferent dacă pariul va fi câştigat sau pierdut. La finalul etapei se adună totalul câştigurilor bonus şi-ţi va fi acordat un pariu gratuit. Valoarea maximă a acestui freebet este de 150 RON.

Exemplu:
O promoţie similară a fost disponibilă şi în runda trecută din Italia Serie A. Dacă ai fi mizat atunci pariuri eligibile pe meciurile PEscara - Genoa şi AS Roma - Torino ai fi primit 100 RON sub formă de freebet, la care se puteau adăuga şi câştigurile de pe urma pariurilor plasate.

Pentru a te înscrie la promoţie urmează cei 4 paşi de mai jos:

  1. Deschide cont acum la NetBet
  2. Intră pe pagina de pariuri în secţiunea de promoţii
  3. Accesează promoţia "150 RON FREEBET goluri in La Liga"
  4. În acea pagină dă click pe butonul Înscriere

Trebuie să te înscrii la promoţie până pe 26 februarie la ora 23:45 GM. În caz contrar nu eşti eligibil pentru promoţie.

Pariul gratuit va fi creditat în contul NetBet în decurs de 48 de ore de la încheierea ultimei partide. Acesta va trebui jucat pe un bilet care să conţină pronosticuri cu cota minimă 2. În cazul în care pariul plasat folosind freebet-ul va fi câştigător vei primi în cont profitul rezultat.

Click aici pentru a paria pe meciurile din Spania La Liga!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!