Bonus NetBet: până la 150 RON oferiţi suplimentar pentru meciurile din Italia Serie A

În prima ligă italiană de fotbal vor avea loc în acest weekend meciurile din cadrul etapei cu numărul 25. Cu dueluri precum AC Milan vs Fiorentina sau AS Roma vs Torino cu siguranţă vei găsi pronosticuri bune în acest final de săptămână în campionatul din "Cizmă".

De aceea, dacă vrei să pariezi live sau pre-meci pe jocurile din Italia Serie A îţi recomand casa de pariuri online NetBet. Pariază pre-meci (1x2) sau live (orice tip de pariu) pe bilete simple cu o miză de minim 50 RON şi o cotă de cel puţin 1.50. Pentru fiecare gol marcat în meciul pe care ai pariat vei fi recompensat cu 10 RON. La finalul etapei se adună totalul câştigurilor bonus şi-ţi va fi acordat un pariu gratuit. Valoarea maximă a acestui freebet este de 150 RON.

Exemplu:
Dacă în etapa trecută din Serie A ai fi jucat pariuri eligibile (50 RON, cota minimă 1.50) pe meciurile Torino - Pescara şi Palermo - Atalanta ai fi primit un pariu gratuit de 120 RON, indiferent dacă cele 2 pariuri jucate de tine ar fi fost câştigate sau pierdute.

Pentru a te înscrie la promoţie urmează cei 4 paşi de mai jos:

  1. Deschide cont acum la NetBet
  2. Intră pe pagina de pariuri în secţiunea de promoţii
  3. Accesează promoţia "150 RON goluri in Serie A"
  4. În acea pagină dă click pe butonul Înscriere

Trebuie să te înscrii la promoţie până pe 19 februarie la ora 23:45 GM. În caz contrar nu eşti eligibil pentru promoţie.

Pariul gratuit va fi creditat în contul NetBet în decurs de 48 de ore de la încheierea ultimei partide. Acesta va trebui jucat pe un bilet care să conţină pronosticuri cu cota minimă 2. În cazul în care pariul plasat folosind freebet-ul va fi câştigător vei primi în cont profitul rezultat.

Click aici pentru a paria pe meciurile din Serie A!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi