Bonus NetBet: până la 100 RON oferiţi suplimentar pentru meciurile din Spania La Liga (28 aprilie - 1 mai 2017)

Etapa a 35-a din La Liga va începe astăzi şi se va încheia în prima zi a lunii mai. Lupta pentru titlu continuă între Barcelona şi Real Madrid, ambele reuşind să facă show în etapa intermediară.

Dacă ai de gând să pariezi live sau pre-meci pe jocurile din această etapă din La Liga îţi recomand casa de pariuri pe internet NetBet, agenţie la care poţi depune acum bani chiar şi prin intermediul agenţiilor stradale Favbet (vezi detalii aici).

Pariază pre-meci (1x2) sau live (orice tip de pariu) pe bilete simple cu o miză de minim 50 RON. Dacă ai ghinion şi pierzi vei beneficia de rambursarea oferită de Netbet: 10 RON pentru fiecare gol înscris în meciul pe care ai plasat un pariu eligibil necâştigător. La finalul etapei se adună totalul bonusurilor câştigate şi-ţi va fi acordat un pariu gratuit. Valoarea maximă a acestui freebet este de 100 RON.

În cazul în care vrei să beneficiezi de ofertă intră pe ACEASTĂ PAGINĂ şi acolo dă click pe butonul Înscriere. Această înscriere trebuie făcută până pe 1 mai 2017 la ora 23:59 GMT, altfel nu vei fi eligibil pentru promoţie.

Pariul gratuit va fi creditat în contul NetBet până cel târziu miercuri seara. Acesta va trebui jucat pe un bilet care să conţină pronosticuri cu cota minimă 2. În cazul în care pariul plasat folosind freebet-ul va fi câştigător vei primi în cont profitul rezultat.

Click aici pentru a paria pe meciurile din La Liga la Netbet!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi