Bonus NetBet: până la 100 RON oferiţi suplimentar pentru meciurile din Liga 1 (07/10 aprilie 2017)

Etapa a cincea din play-off-ul şi play-out-ul Ligii 1 va avea loc în următoarele 4 zile. Se anunţă câteva confruntări foarte tari atât în lupta pentru titlu, cât şi în cea pentru evitare retrogradării astfel că pot apărea rezultate surpriză. Dacă vrei să pariezi live sau pre-meci pe jocurile din această competiţie îţi recomand casa de pariuri pe internet NetBet, agenţie la care poţi depune acum bani chiar şi prin intermediul agenţiilor stradale Favbet (vezi detalii aici).

Pariază pre-meci (1x2) sau live (orice tip de pariu) pe bilete simple cu o miză de minim 50 RON. Dacă ai ghinion şi pierzi vei beneficia de rambursarea oferită de Netbet: 10 RON pentru fiecare gol înscris în meciul pe care ai plasat un pariu eligibil necâştigător. La finalul etapei se adună totalul bonusurilor câştigate şi-ţi va fi acordat un pariu gratuit. Valoarea maximă a acestui freebet este de 100 RON.

În cazul în care vrei să beneficiezi de ofertă intră pe ACEASTĂ PAGINĂ şi dă click pe butonul Înscriere (trebuie să fii în logat în cont). Această înscrie este necesar să fie făcută până pe 10 aprilie 2017 la ora 23:45 GMT, altfel nu vei fi eligibil pentru promoţie.

Pariul gratuit va fi creditat în contul NetBet până cel târziu miercuri seara. Acesta va trebui jucat pe un bilet care să conţină pronosticuri cu cota minimă 2. În cazul în care pariul plasat folosind freebet-ul va fi câştigător vei primi în cont profitul rezultat.

România Liga 1 Etapa 5 - program şi cote pariuri la netbet.ro

Click aici pentru a paria pe meciurile din Liga 1 la Netbet!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!