Bonus NetBet: Cota 8 în loc de 2.25 pentru victorie FCSB în meciul cu Viitorul

Cel mai interesant meci programat astăzi în Liga 1 va avea loc de la ora 21:30 pe terenul din Ovidiu, acolo unde Viitorul Constanţa o va găzdui pe FCSB. Va fi naşul Hagi din nou gazdă ospitalieră pentru naşul Becali? Dacă răspunsul la această întrebare este afirmativ atunci citeşte acest articol să vezi cum poţi câştiga de 8 ori mai mult dacă FCSB va câştiga derby-ul cu Viitorul.

Dacă vrei să pariezi pe victoria liderului din Liga 1 şi n-ai cont la NetBet (înregistrează-te aici) îţi recomand să alegi această agenţie de pariuri pentru a paria pe succesul formaţiei trimise în teren de Gigi Becali. Vei putea profita de câştiguri mărite de 8 ori dacă FCSB va trece de Viitorul.

Este foarte simplu să beneficiezi de această cotă. Trebuie doar să urmezi paşii:

  1. Dai click aici şi deschizi cont la NetBet
  2. Efectuezi prima depunere folosind codul bonus COTAS
  3. Pariezi maxim 40 RON (poţi paria şi mai mult dar doar 40 RON vor fi înmulţiţi cu cota mărită) pe victorie Steaua Bucureşti în meciul cu Viitorul Constanţa.

În cazul în care FCSB va câştiga vei primi imediat câştigul calculat la cota jucată, după care diferenţa îţi va fi acordată sub formă de pariu gratuit în maxim 48 de ore. Pariul gratuit va trebui jucat pe o cotă de minim 2 iar profitul obţinut de pe urma lui îţi va rămâne în cont sub formă de bani cash.

Ţine cont că dacă alegi să beneficiezi de această promoţie nu vei mai putea beneficia de bonusul NetBet.

Pariază acum la Netbet pe 2 solist în meciul Viitorul Constanţa - FCSB şi poţi câştiga de 8 ori mai mult!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi