Bonus NetBet: Cota 5 în loc de 1.54 pentru peste 0.5 goluri marcate de gazde în partida Anderlecht - Manchester United

Din câte se pare agenţia de pariuri online NetBet s-a cam săturat să tot acorde câştiguri de 200 RON în luna aprilie. Spun asta deoarece astăzi avem pentru prima dată o cotă mărită de 5 pentru un pronostic care în mod normal are cota peste 1.50. Până acum fiecare din cele 12 cote mărite propuse de NetBet această lună au fost câştigătoare şi astfel clienţii noi s-au putut bucura de câştiguri mult mărite dacă au ales să joace una din aceste cote.


Până să-ţi prezint modul în care poţi câştiga 200 RON dacă Stanciu şi colegii săi vor marca diseară vreau să fac o paranteză. Am văzut în mai multe rânduri în aceste 12 zile de când rulează promoţia afirmaţii de genul "e clar, nu va ieşi acest pronostic", "e manevră ca să câştige casele de pariuri" etc. Că va ieşi sau nu acest pronostic cu cotă mărită nu putem şti, dar faptul că fiecare din cele 12 propuse luna aceasta au ieşit arată că nu se pot petrece lucruri "necurate", aşa cum îşi închipuie unii.

Şi hai s-o luăm altfel. Să zicem că la un maxim de 1.000 de clienţi care pariază într-o zi pe un pronostic cu cota mărită (nu sunt 1.000 dar eu am luat scenariul cel mai SF) agenţia de pariuri ar "pierde" (impropriu zis că pierde) 200.000 RON dacă acel pronostic cu cotă mărită iese câştigător. Cât ar trebui să plătească agenţia echipelor implicate într-un meci pentru ca acel pronostic să nu fie câştigător? Cu siguranţă mult mai mult decât cei 40.000 euro pe care i-ar da sub formă de pariuri gratuite.

De aceea atunci când vedeţi o cotă mărită prezentată de o casă de pariuri nu înseamnă că este ceva în neregulă, ci doar câ este o ofertă promoţională. Agenţia de pariuri (oricare ar fi ea, nu numai NetBet în cazul de faţă) nu acordă câştigul cu cota mărită sub formă de bani cash ci sub formă de bonus sau pariu gratuit. Câţi vor ajunge să şi retragă după ce îndeplinesc condiţiile de rulaj? Cu siguranţă puţini şi aş îndrăzni să spun că făcând o comparaţie între intrări şi ieşiri agenţia va ieşi pe plus atunci când va trage linie (astfel n-ar propune constant astfel de promoţii, logic nu?).

Pentru pariori aceasta este o ocazie să obţină câştiguri bune cu investiţii minime. Joci primul pariu pe pronosticul cu cota mărită cu 40 RON, iei să zicem 50 RON cash şi pariu gratuit de 150 RON. Pariul gratuit de 150 RON îl joci pe un bilet care conţine 2 pronosticuri de cotă 2 fiecare (ca să respecte cerinţa minimă de cote). Dacă va ieşi acel pariu vei câştiga 450 RON cash care se vor adăuga la cei 50 RON deja avuţi şi poţi retrage 500 RON. Dacă nu iese acel pariu vei rămâne în cont cu câştigul obţinut de pe urma primului pariu şi practic n-ai pierdut nimic.


Dar să revin la "oile" noastre şi să-ţi prezint cum poţi câştiga până la 200 RON dacă Stanciu, Chipciu şi colegii săi vor reuşi să înscrie diseară în faţa echipei lui Mourinho.

Dacă vrei să beneficiezi de cota 5 pentru pronosticul prezentat mai sus urmează paşii

 1. Deschide cont acum la Netbet (doar clienţii noi beneficiază de ofertă)
 2. Fiind logat în cont intră pe ACEASTĂ PAGINĂ şi dă click pe butonul Înscriere
 3. Plasează un pariu simplu (atenţie, doar primul pariu eligibil este luat în calcul) cu o miză de maxim 40 RON (poţi paria şi mai mult dar doar 40 RON se vor înmulţi cu cota mărită de 5) pre-meci pe partida Anderlecht - Manchester United, pronostic: Anderlecht total goluri: peste 0.5 goluri.

În cazul în care pariul va fi câştigător vei primi:

 • câştigul imediat calculat la cota normală (40 RON x cota pariată - 1.54 la momentul scrierii articolului)
 • un pariu gratuit egal cu diferenţa până la cota mărită în maxim 72 de ore (calculând la cota actuală asta înseamnă 5x40 - 61.62 RON, adică un pariu gratuit de 138.38 RON).

Practic tu ai pariat 40 RON pe minim un gol înscris de belgieni şi dacă pariul va fi câştigat vei avea în cont 61.62 RON cash şi un pariu gratuit în valoare de 138.38 RON.

Ce şanse sunt să iasă pronosticul care primeşte cota mărită

Şansele ca acest pronostic câştigător şi tu să câştigi 200 RON în loc de 51.59 RON sunt considerabile, dacă ne gândim că:

 1. Anderlecht a înscris în fiecare din cele 12 meciuri jucate în această ediţie a Ligii Europa.
 2. În 5 din cele 6 meciuri jucate acasă în acest sezon european gruparea belgiană a înscris în primele 22 de minute.
 3. Manchester United a luat gol în 3 din ultimele 4 deplasări din toate competiţiile.

Ce mai trebuie să ştii

 • dacă alegi să beneficiezi de această cotă mărită nu vei mai putea beneficia de pachetul de bun venit de până la 1.500 RON oferit de NetBet clienţilor noi.
 • dacă pariul plasat este pierdut (se înscrie cel mult un gol) vei primi un pariu gratuit în valoare de 10 RON în maxim 72 de ore.
 • butonul Înscriere din ACEASTĂ PAGINĂ trebuie accesat până înainte de startul partidei (13 aprilie ora 22:05).
 • pariul gratuit (indiferent despre care vorbim - pentru pariu câştigat sau pentru pariu pierdut) va trebui jucat pe un bilet care să conţină cote de cel puţin 2 (poate fi şi un bilet multiplu dar fiecare pronostic trebuie să aibă cota mai mare sau egală cu 2.00)
 • dacă pariul gratuit va fi câştigat în cont vei primi profitul (câştig total - valoarea pariului gratuit) sub formă de bani cash, fără alte condiţii de rulaj.
 • pariul gratuit va trebui utilizat în maxm 7 zile de la creditare.
 • poţi beneficia o singură dată de o astfel de cotă mărită (dacă ai deja cont la NetBet nu deschide altul pe numele altui membru din familie deoarece foarte probabil vei fi descoperit şi contul îţi va fi blocat şi astfel vei pierde toţi banii depuşi).

Pariază acum pe gol marcat de gazde în meciul Anderlecht - Manchester United şi câştigă până la 200 RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi