Bonus NetBet: Cota 5 în loc de 1.35 pentru peste 1.5 goluri în meciul Villarreal - Athletic Bilbao

De 6 zile vă tot prezint cote 5 câştigătoare de care sper că aţi profitat cât mai mulţi. Dacă încă n-aţi făcut-o atunci o puteţi face astăzi deoarece avem o nouă cotă mult mărită la NetBet. Pentru vineri 7 aprilie 2017 este propus un pronostic cu cotă mărită pentru meciul din La Liga dintre Villarreal şi Athletic Bilbao, pronosticul în cauză fiind: "Total goluri - peste 1.5".

Dacă vrei să beneficiezi de cota 5 pentru pronosticul prezentat mai sus urmează paşii

 1. Deschide cont acum la Netbet (doar clienţii noi beneficiază de ofertă)
 2. Fiind logat în cont intră pe ACEASTĂ PAGINĂ şi dă click pe butonul Înscriere
 3. Plasează un pariu simplu (atenţie, doar primul pariu eligibil este luat în calcul) cu o miză de maxim 40 RON (poţi paria şi mai mult dar doar 40 RON se vor înmulţi cu cota mărită de 5) pre-meci pe partida Villarreal - Athletic Bilbao, pronostic: total goluri peste 1.5 goluri.

În cazul în care pariul va fi câştigător vei primi:

 • câştigul imediat calculat la cota normală (40 RON x cota pariată - 1.35 la momentul scrierii articolului)
 • un pariu gratuit egal cu diferenţa până la cota mărită în maxim 72 de ore (calculând la cota actuală asta înseamnă 5x40 - 54 RON, adică un pariu gratuit de 146 RON).

Practic tu ai pariat 40 RON pe cel puţin 2 goluri înscrise în partida Villarreal - Athletic Bilbao şi dacă pariul va fi câştigat vei avea în cont 54 RON cash şi un pariu gratuit în valoare de 146 RON.

Ce şanse sunt să iasă pronosticul care primeşte cota mărită

Şansele ca acest pronostic câştigător şi tu să câştigi 200 RON în loc de 54 RON sunt destul de mari, dacă ţinem cont că:

 1. În fiecare din ultimele 14 partide jucate acasă de Villarreal în La Liga s-au înscris minim 2 goluri.
 2. De la începutul lunii februarie Athletic Bilbao a jucat de 5 ori în deplasare şi 4 din aceste partide au avut 2 sau mai multe goluri.

Ce mai trebuie să ştii

 • dacă alegi să beneficiezi de această cotă mărită nu vei mai putea beneficia de pachetul de bun venit de până la 1.500 RON oferit de NetBet clienţilor noi.
 • dacă pariul plasat este pierdut (se înscrie cel mult un gol) vei primi un pariu gratuit în valoare de 10 RON în maxim 72 de ore.
 • butonul Înscriere din ACEASTĂ PAGINĂ trebuie accesat până înainte de startul partidei (7 aprilie ora 21:45).
 • pariul gratuit (indiferent despre care vorbim - pentru pariu câştigat sau pentru pariu pierdut) va trebui jucat pe un bilet care să conţină cote de cel puţin 2 (poate fi şi un bilet multiplu dar fiecare pronostic trebuie să aibă cota mai mare sau egală cu 2.00)
 • dacă pariul gratuit va fi câştigat în cont vei primi profitul (câştig total - valoarea pariului gratuit) sub formă de bani cash, fără alte condiţii de rulaj.
 • pariul gratuit va trebui utilizat în maxm 7 zile de la creditare.
 • poţi beneficia o singură dată de o astfel de cotă mărită (dacă ai deja cont la NetBet nu deschide altul pe numele altui membru din familie deoarece foarte probabil vei fi descoperit şi contul îţi va fi blocat şi astfel vei pierde toţi banii depuşi).

Pariază acum pe minim 2 goluri marcate în meciul Villarreal - Athletic Bilbao şi câştigă până la 200 RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!