Bonus NetBet: Cota 5 în loc de 1.19 pentru peste 2.5 goluri în partida Barcelona - Sevilla

N-ai profitat de una din cele 4 cote mărite oferite de NetBet în primele 4 zile din luna aprilie?  Nici o problemă pentru că agenţia de pariuri care sponsorizează FCSB propune şi pentru astăzi o cotă de 5. A fost ales pronosticul "Total goluri - peste 2.5" la meciul Barcelona - Sevilla, pentru care se oferă clienţilor noi o cotă de 5, în loc de 1.19 cât este în mod normal.

Dacă vrei să beneficiezi de cota 5 pentru pronosticul prezentat mai sus urmează paşii

 1. Deschide cont acum la Netbet (doar clienţii noi beneficiază de ofertă)
 2. Fiind logat în cont intră pe ACEASTĂ PAGINĂ şi dă click pe butonul Înscriere
 3. Plasează un pariu simplu (atenţie, doar primul pariu eligibil este luat în calcul) cu o miză de maxim 25 RON (poţi paria şi mai mult dar doar 25 RON se vor înmulţi cu cota mărită de 5) pre-meci pe partida Barcelona - Sevilla, pronostic: total goluri peste 2.5 goluri.

În cazul în care pariul va fi câştigător vei primi:

 • câştigul imediat calculat la cota normală (25 RON x cota pariată - 1.19 la momentul scrierii articolului)
 • un pariu gratuit egal cu diferenţa până la cota mărită în maxim 72 de ore (calculând la cota actuală asta înseamnă 5x25 - 29.9 RON, adică un pariu gratuit de 95.1 RON).

Practic tu ai pariat 25 RON pe minim 3 goluri înscrise în partida Barcelona - Sevilla şi dacă pariul va fi câştigat vei avea în cont 29.9 RON cash şi un pariu gratuit în valoare de 95.1 RON.

Ce şanse sunt să iasă pronosticul care primeşte cota mărită

Şansele ca acest pronostic câştigător şi tu să câştigi 125 RON în loc de 29.9 RON sunt considerabile, dacă ne gândim că:

 1. În fiecare din ultimele 9 meciuri jucate de Barcelona în La Liga s-au înscris minim 3 goluri.
 2. Pe teren propriu catalanii au 5 meciuri succesive în campionat încheiate cu peste 2.5 goluri.
 3. În 8 din precedentele 10 partide jucate de Sevilla în deplasare în La Liga limita de 2 goluri a fost depăşită.
 4. În precedentele 2 dispute directe acest pronostic a fost câştigător încă dinainte de a se intra în ultimele 25 de minute de joc.

Ce mai trebuie să ştii

 • dacă alegi să beneficiezi de această cotă mărită nu vei mai putea beneficia de pachetul de bun venit de până la 1.500 RON oferit de NetBet clienţilor noi.
 • dacă pariul plasat este pierdut (se înscrie cel mult un gol) vei primi un pariu gratuit în valoare de 10 RON în maxim 72 de ore.
 • butonul Înscriere din ACEASTĂ PAGINĂ trebuie accesat până înainte de startul partidei (5 aprilie ora 20:30).
 • pariul gratuit (indiferent despre care vorbim - pentru pariu câştigat sau pentru pariu pierdut) va trebui jucat pe un bilet care să conţină cote de cel puţin 2 (poate fi şi un bilet multiplu dar fiecare pronostic trebuie să aibă cota mai mare sau egală cu 2.00)
 • dacă pariul gratuit va fi câştigat în cont vei primi profitul (câştig total - valoarea pariului gratuit) sub formă de bani cash, fără alte condiţii de rulaj.
 • pariul gratuit va trebui utilizat în maxm 7 zile de la creditare.
 • poţi beneficia o singură dată de o astfel de cotă mărită (dacă ai deja cont la NetBet nu deschide altul pe numele altui membru din familie deoarece foarte probabil vei fi descoperit şi contul îţi va fi blocat şi astfel vei pierde toţi banii depuşi).

Pariază acum pe minim 3 goluri înscrise în meciul Barcelona - Sevilla şi câştigă până la 125 RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!