Bonus Netbet: cota 3.25 pentru victoria Germaniei în amicalul cu Italia!

Sâmbătă de la ora 21:45 Germania şi Anglia se vor întâlni într-un meci de verificare extrem de interesant. Favorita acestui meci este campioana mondială en-titre, dar elevii lui Low n-au impresionat în meciurile amicale disputate după turneul final disputat în urmă cu doi ani.

germania-italia-super-cota-la-netbet.JPG

Chiar aşa foarte mulţi dintre voi veţi paria în acest meci pe succesul "panzerelor", motiv pentru care m-am gândit să vă prezint cota mărită propusă de netbet.ro pentru acest duel.

Pariază pe succesul Germaniei la netbet.ro şi dacă pariul tău va fi câştigător vei beneficia de o cotă îmbunătăţită, 3.25 faţă de cota existentă în momentul plasării pariului. Pentru a beneficia de această ofertă trebuie să intri pe pagina promoţiei şi să dai click pe opţiunea "Înscriere".

Diferenţa dintre câştigul de pe bilet şi câştigul obţinut de pe urma cotei îmbunătăţite va fi creditat în cont sub formă de bonus. Ce înseamnă acest lucru? Dacă pariezi acum 20 RON pe victoria nemţilor la o cotă de 1.60 vei primi instant în cont 32 RON dacă pariul este câştigător, după care în cel mult 48 de ore de la terminarea promoţiei vei mai primi în cont un bonus în valoare de 33 RON! Acest bonus va trebui rulat şase ori pe cote de minim 1.60 în decurs de cel mult şapte zile de la acordare!

Oferta este valabilă atât pentru clienţii deja existenţi, cât şi pentru cei noi. Aceştia din urmă se pot bucura şi de bonusul exclusiv PariuriX la prima depunere la Netbet: 100% până la 300 RON!

Pariază acum la Netbet pe victoria Germaniei!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!