Bonus NetBet: câştig dublu pentru pariurile pe scor corect la Manchester City - Liverpool

Duminică seara etapa din Anglia Premier League se va încheia cu un derby pentru locul 3 între Manchester City şi Liverpool, derby la care agenţia de pariuri online NetBet ne oferă câştiguri duble pentru pariurile pe scor corect.

Dacă vrei să profiţi de această promoţie urmează paşii de mai jos:

  1. Intră pe pagina promoţiei "Câştiguri duble: Man City vs Liverpool" de pe site-ul NetBet fiind logat în cont - deschide cont acum!
  2. În acea pagină dă click pe butonul Înscriere (trebuie să faci acest lucru până înainte de startul partidei.
  3. Plasează unul sau mai multe pariuri pe scorul corect (rezultat final) al meciului Manchester City - Liverpool (doar pariuri simple, pre-meci)

În cazul în care vei câştiga NetBet îţi va dubla câştigul până la cel mult 80 RON. Suma creditată va fi sub forma unui pariu gratuit care va putea fi folosit în decurs de 7 zile pe un bilet simplu cu cota minimă 1.50. Dacă pariul jucat din free bet va fi câştigat în cont va fi creditat profitul sub formă de bani cash, fără condiţii de rulaj.

Tu cu ce scor crezi că se va termina duelul de pe Etihad Stadium dintre Manchester City şi Liverpool? Pariază acum la NetBet şi câştigă dublu!

1:4 a fost scorul corect al ultimului duel direct jucat la Manchester. Dacă ai paria 2 RON pe acest pronostic şi el ar fi din nou câştigător, atunci ai câştiga 118.5 RON la care s-ar adăuga şi un pariu gratuit de 40 RON. Iată şi oferta de scoruri corecte disponibile în oferta NetBet

Pariază acum pe scorul corect al meciului Manchester City - Liverpool şi câştigă de 2 ori mai mult!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!