Bonus NetBet: Cashback de 200 RON pentru meciurile din Liga 1 - etapa 23

În următoarele 4 zile se vor disputa 6 dintre partidele etapei cu numărul 23 din Liga 1 iar dacă ai în plan să pariezi pe minim 4 din aceste dispute îţi recomand să citeşti cu atenţie acest articol.

Dacă vrei să pariezi live sau pre-meci pe jocurile din etapa a 23-a din Liga 1 îţi recomand casa de pariuri online NetBet. Pariază pre-meci (1x2) sau live (orice tip de pariu) pe bilete simple cu o miză de minim 50 RON pe meciurile din România. Dacă primul pariu pierdut pe un anumit meci este pierdut vei primi integral miza înapoi sub forma unui bonus. Suma maximă rambursată în cadrul promoţiei este 200 RON (practic, ţinând cont şi de miza minimă per pariu, poţi să joci 4 pariuri fără risc de câte 50 RON pe meciuri distincte.

Pentru a te înscrie la promoţie urmează cei 4 paşi de mai jos:

  1. Deschide cont acum la NetBet
  2. Intră pe pagina de pariuri în secţiunea de promoţii
  3. Accesează promoţia "200 RON CASHBACK pentru meciurile din Liga 1"
  4. În acea pagină dă click pe butonul Înscriere

Trebuie să te înscrii la promoţie până pe 13 februarie la ora 23:45 GMT. În caz contrar nu eşti eligibil pentru promoţie.

Bonusul va fi creditat în contul NetBet în decurs de 48 de ore de la încheierea ultimei partide. Suma primită ca bonus trebuie rulată de 6 ori în decurs de maxim 7 zile, pe cote de minim 1.60 înainte de a putea solicita o retragere.

Click aici pentru a paria pe meciurile din România Liga 1!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi