Bonus NetBet: Cashback de 200 RON pentru meciurile din Europa League (20 aprilie 2017)

Azi sunt programate manşele retur din sferturile de finală din Europa League. Dacă vrei să plasezi pariuri single pe aceste partide atunci îţi recomand să citeşti acest articol pentru a vedea cum eşti asigurat în caz că pierzi la casa de pariuri online NetBet.

Pariază pre-meci sau live (orice tip de pariu cu cota minimă 1.50) pe bilete simple cu o miză de minim 100 RON pe meciurile din Europa League din 20 aprilie 2017. Dacă primul pariu pierdut pe un anumit meci este pierdut vei primi integral miza înapoi sub forma unui bonus. Suma maximă rambursată în cadrul promoţiei este 200 RON.

Pentru a te înscrie la promoţie intră pe ACEASTĂ PAGINĂ şi dă click pe butonul Înscriere. În cazul în care n-ai cont la NetBet trebuie să deschizi unul mai întâi şi apoi să apeşi butonul Înscriere din pagina al cărei link l-am lăsat mai sus.

Trebuie să te înscrii la promoţie până pe 20 aprilie la ora 23:59 GMT. În caz contrar nu eşti eligibil pentru promoţie.

Bonusul va fi creditat în contul NetBet până cel târziu în cursul zilei de sâmbătă. Suma primită ca bonus trebuie rulată de 6 ori în decurs de maxim 7 zile, pe cote de minim 1.60 înainte de a putea solicita o retragere.

Click aici pentru a paria în siguranţă pe meciurile din Liga Campionilor la NetBet!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi