Bonus NetBet: Cashback de 200 RON pentru meciurile din Champions League şi Europa League (9-11 mai 2017)

Marţi, miercuri şi joi vom afla echipele calificate în finale atât în Liga Campionilor cât şi în Liga Europa. Dacă vrei să plasezi pariuri single pe aceste partide atunci îţi recomand să citeşti acest articol pentru a vedea cum poţi fi acoperit în caz că pierzi.

Pariază pre-meci sau live (orice tip de pariu cu cota minimă 1.50) pe bilete simple cu o miză de minim 100 RON pe meciurile din Liga Campionilor şi Europa League. Dacă pierzi minim 2 pariuri eligibile vei primi integral miza înapoi sub forma unui bonus. Suma maximă rambursată în cadrul promoţiei este 200 RON.

Pentru a te înscrie la promoţie intră pe pagina promoţiei de pe site-ul NetBet şi dă click pe butonul Înscriere. În cazul în care n-ai cont la NetBet trebuie să deschizi unul mai întâi şi apoi să te înscrii la această promoţie..

Înscrierea trebuie făcut până pe 11 mai la ora 23:59 GMT. În caz contrar nu vei putea beneficia de cashback.

Bonusul va fi creditat în contul NetBet până cel târziu în cursul zilei de sâmbătă. Suma primită ca bonus trebuie rulată de 6 ori în decurs de maxim 7 zile, pe cote de minim 1.60 înainte de a putea solicita o retragere.

Click aici pentru a paria pe meciurile din Europa League şi Liga Campionilor la NetBet!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi