Bonus NetBet: Cashback de 200 RON pentru meciurile din Champions League şi Europa League (2-4 mai 2017)

Azi şi mâine sunt programate partidele tur din semifinalele Champions League, iar joi se vor disputa confruntările din aceiaşi fază a competiţiei în Europa League. Dacă vrei să plasezi pariuri single pe aceste partide atunci îţi recomand să citeşti acest articol pentru a vedea cum poţi fi acoperit în caz că pierzi.

Pariază pre-meci sau live (orice tip de pariu cu cota minimă 1.50) pe bilete simple cu o miză de minim 100 RON pe meciurile din Liga Campionilor şi Europa League. Dacă pierzi minim 2 pariuri eligibile vei primi integral miza înapoi sub forma unui bonus. Suma maximă rambursată în cadrul promoţiei este 200 RON.

Pentru a te înscrie la promoţie intră pe pagina promoţiei de pe site-ul NetBet şi dă click pe butonul Înscriere. În cazul în care n-ai cont la NetBet trebuie să deschizi unul mai întâi şi apoi să te înscrii la această promoţie..

Înscrierea trebuie făcut până pe 4 mai la ora 23:59 GMT. În caz contrar nu vei putea beneficia de cashback.

Bonusul va fi creditat în contul NetBet până cel târziu în cursul zilei de sâmbătă. Suma primită ca bonus trebuie rulată de 6 ori în decurs de maxim 7 zile, pe cote de minim 1.60 înainte de a putea solicita o retragere.

Click aici pentru a paria pe meciurile din Europa League şi Liga Campionilor la NetBet!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi