Bonus NetBet: Cashback de 150 RON pentru pariuri live pe meciuri din La Liga (7/10 aprilie 2017)

De azi şi până luni, 10 aprilie 2017, avem programată etapa cu numărul 31 din Spania La Liga. Capul de afiş va fi derby-ul madrilen de sâmbătă de la ora 17:15, atunci când pe Santiago Bernabeu Realul lui Zidane va găzdui pe Atletico Madrid. Atât deby-ul madrilen cât şi celelalte jocuri ale etapei din La Liga pot fi vizionate live video gratuit la NetBet (deschide cont acum). Dacă ai de gând să plasezi pariuri single LIVE pe aceste partide atunci îţi recomand să citeşti acest articol pentru a vedea cum eşti asigurat în cazul în care ai ghinion şi pierzi.

Pariază minim 3 pariuri LIVE (orice tip de pariu cu cota minimă 1.50) pe bilete simple cu o miză de minim 50 RON pe meciurile din La Liga la NetBet. Dacă primul pariu plasat pe un anumit meci este pierdut vei primi integral miza înapoi sub forma unui bonus. Suma maximă rambursată în cadrul promoţiei este 150 RON.

Pentru a te înscrie la promoţie trebuie să Intri pe ACEASTĂ PAGINĂ şi să dai click pe butonul Înscriere. Trebuie să faci acest lucru până pe 10 aprilie 2017 la ora 23:59 GMT. În caz contrar nu eşti eligibil pentru promoţie.

Bonusul va fi creditat în contul NetBet în decurs de 48 de ore de la încheierea ultimei partide. Suma primită ca bonus trebuie rulată de 6 ori în decurs de maxim 7 zile, pe cote de minim 1.60 înainte de a putea solicita o retragere.

Spania La Liga etapa 31 - program şi cote pariuri 1x2 la netbet.ro

Deschide cont acum la NetBet pentru a putea paria live pe meciurile din La Liga!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi