Bonus Netbet: 200 RON câştig garantat la meciul România vs Lituania!

România este favorită în amicalul programat astăzi de la ora 20:00 în compania Lituaniei. Fără cei mai buni jucători români din ultimul an în lot orice este posibil chiar şi în faţa unei reprezentative inferioare. În plus urmează un amical cu Spania, finalul de sezon şi turneul final aşa că personal nu mă aştept ca România să forţeze astăzi, existând chiar şi riscul unei surprize.
netbet-romania-lituania.JPG
Din acest motiv recomand celor care au de gând să parieze pe victoria României să aleagă Netbet.ro (D. ONJN 927 / 24.06.2015). Agenţia de pariuri returnează integral până la 200 RON pariurile pe 1 solist pronostic România - Lituania, dacă "tricolorii" se vor împiedica de baltici.

În cazul în care vrei să beneficiezi de bonus Netbet trebuie să ai în vedere faptul că este nevoie de înscrierea la promoţie, înscriere care se poate face pe pagina acestei promoţii de pe site-ul Netbet.ro. În caz că ai ghinion şi pierzi pariul pe echipa noastră vei primi miza ta în cont până vineri seara. Din momentul creditării sub formă de bonus va trebui să efectuezi un rulaj al sumei de trei ori pe cote de minim 1.60 pentru a debloca bonusul. Ai la dispoziţie 7 zile pentru a face acest rulajul.

Pariază acum la Netbet pe victoria României la o cotă de 1.32!  

Pe aceeaşi temă: România vs Lituania 23.03.2016 - te învăţăm cum să câştigi garantat!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi