Bonus Netbet - 10RON pentru fiecare gol marcat în La Liga

Netbet (D.ONJN 1279 /29.06.2016) vine cu o ofertă interesantă la ultima etapă din Spania La Liga prin care poți primi câte 10RON FREEBET pentru fiecare gol marcat în partidele de astăzi și mâine. 

PARIAZĂ ACUM PE LA LIGA ȘI PROFITĂ DE PE URMA ACESTEI OFERTE!


CUM MĂ CALIFIC?

  1. Accesează contul tău Netbet. Dacă nu ești deja client, înregistrează-te acum!
  2. Accesează pagina de Promoții, intră pe oferta ”10RON fiecare gol - La Liga” și apasă pe butonul Înscriere! Dacă nu te înscrii, atunci nu poți lua parte la promoție.
  3. Plasează un pariu pre-meci (1x2) sau live (orice opțiune) de minim 50RON pe orice partidă a etapei a 38-a din Spania La Liga. Este obligatoriu ca pariul să fie singur pe bilet.
  4. Dacă pariul tău de calificare este pierzător vei primi 10RON FREEBET pentru fiecare gol marcat în acel meci.


Termeni și condiții ofertă

  • Doar pariurile necâștigătoare de minim 50 RON pre-meci (1X2)  sau LIVE (orice opțiune de pariere) pe bilet simplu cu o singură selecție pe Etapa 38, La Liga (19/05 - 21/05) sunt eligibile pentru freebet.
  • Primul pariu pre-meci sau live pe bilet simplu plasat pe fiecare meci  va fi luat în considerare și e eligibil pentru freebet.
  • Jucătorii primesc un freebet în valoare de 10 RON x NR. GOLURI ÎNSCRISE în partida pe care sau plasat pariurile dacă biletele sunt necâștigătoare.
  • Poți profita de pe urma acestei promoții la mai multe meciuri eligibile, dar suma maximă de freebet acordată unui jucător este de 100 RON
  • Este acordat un singur FREEBET. Dacă de exemplu s-au marcat 4 goluri în meciurile pe care ai pariat, atunci vei primi un FREEBET de 40RON.
  • Pariul gratuit va fi acordat în termen de 48 de ore de la încheierea promoției, este valabil timp de 7 zile, și trebuie utilizat integral pe o cotă de minim 2.00. În urma acelui pariu vei păstra doar profitul, nu și miza (află ce este un freebet)

PARIAZĂ ACUM PE LA LIGA ȘI PROFITĂ DE PE URMA ACESTEI OFERTE!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi