Bonus Netbet: 100% din miza pariurilor plasate pe victoria Simonei Halep!

Al doilea turneu de tenis important al anului se află în plină desfăşurare la Paris. Aşteptările noastre de la acest turneu se leagă în mod special de Simona Halep, a şasea jucătoare din circuitul WTA, fiind una dintre marile favorite la ridicarea trofeului.

simona-halep-netbet.JPG

Dacă ai de gând să iei în calcul să pariezi pe victoria Simonei Halep în meciurile în care constănţeanca este implicată atunci ar trebui să te orientezi către agenţia de pariuri pe internet netbet.ro (D. ONJN 927 / 24.06.2015) deoarece aceasta îţi dublează suma pariată pe victoria Simonei.

Oferta este valabilă doar pentru pariurile simple (doar un meci pe bilet) care conţin pronosticul "victorie Simona Halep" plasate înainte de startul partidei. Suma maximă acordată ca şi bonus pentru fiecare victorie a Simonei Halep este 200 RON. Cu şase meciuri posibile până la ridicarea trofeului de către Halep înseamnă că ai posibilitatea de a câştiga un bonus total de 1.200 RON.

Pentru a te înscrie la promoţie trebuie să intri pe site-ul netbet.ro, pe pagina acestei promoţii şi să accesezi opţiunea "Înscriere" existentă pe acea pagină. Ai timp suficient pentru a face acest lucru, până pe 4 iunie la ora 21:00 GMT.

Bonusul va fi creditat tot o dată în balanţa de pariuri sportive a contului netbet.ro în momentul în care Simona părăseşte sau câştigă turneul. Acest bonus va trebui rulat de opt ori pe cote de cel puţin 1.6 înainte de a solicita o retragere, iar limita de timp în care trebuie făcut rulajul este de 7 zile.

Dacă n-ai înţeles cum funcţionează promoţia vin şi cu un exemplu concret. Dacă pariezi acum 200 RON pe victoria Simonei în jocul cu Zarina Diyas vei câştiga o dată 213.33 RON dacă românca va accede în turul trei şi vei mai primi şi 200 RON bonus!

Deschide cont acum la Netbet şi profită de pachetul de bun venit oferit la fiecare din primele cinci depuneri!

În final aş vrea să te mai învăţ o chestie. Ştiu că aşa cum este prezentată promoţia mai sus există riscul ca Simona să piardă şi o dată cu ea şi pariul tău să fie câştigat, dar dacă n-ai conturi deschise la unibet.ro sportingbet.ro şi superbet.ro poţi să pariezi fără nici un risc pe meciurile Simonei. Cum este posibil acest lucru?

  • Meci din runda 2: pariezi 200 RON pe Halep la netbet.ro (nu uita să te înscrii pentru promoţie) - pariezi 100 RON la unibet.ro (trebuie să fie primul pariu plasat la agenţie). Dacă bate Halep câştigi pariul la Netbet (mai primeşti bonus 200 RON) şi primeşti cei 100 RON înapoi de la unibet.ro. Dacă pierde Halep pierzi 200 RON la Netbet dar vei câştiga vreo 1.000 RON (cota 10) la Unibet pe victoria lui Diyas.
  • Meci din runda 3: pariezi 200 RON pe Halep la netbet.ro - pariezi 150 RON pe adversara ei la sportingbet.ro (cu condiţia să fie primul pariu plasat la agenţie). Dacă bate Halep câştigi pariul la Netbet (mai primeşti bonus 200 RON) şi primeşti cei 100 RON înapoi de la unibet.ro. Dacă pierde Halep pierzi 200 RON la Netbet dar vei câştiga minim 600 RON (presupun că adversara ei va avea puţin cota 4) la Sportingbet pe victoria oponentei ei.
  • Meci din runda 4: pariezi 200 RON pe Halep la netbet.ro - pariezi 200 RON pe adversara ei la Superbet (cu condiţia să fie primul pariu online la agenţie). Dacă bate Halep câştigi pariul la Netbet (mai primeşti bonus 200 RON) şi primeşti cei 200 RON înapoi de la unibet.ro. Dacă pierde Halep pierzi 200 RON la Netbet dar vei câştiga minim 600 RON (presupun că adversara ei va avea cel puţin cota 3) la Sportingbet pe victoria oponentei ei.

Aşa cum se poate vedea, dacă ai alege să procedezi cum am explicat eu mai sus vei ajunge să faci un profit considerabil dacă Halep va mai câştiga măcar două meciuri la Roland Garros. În oricare din cele trei cazuri câştigul este asigurat, chiar dacă poate fi vorba şi despre bonus. Până la urmă nimeni nu depune azi la o casă de pariuri pentru a retrage banii în 5 zile, aşa că un bonus cu condiţii decente de rulaj n-ar trebui să fie o problemă pentru un parior decent.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi