Bonus mobil Unibet - Pariu fără risc de 50RON!

Bonus mobil Unibet - află cum poți încasa GRATIS 50RON doar pentru că pariezi de pe telefon! În afară de bonusul pentru prima depunere despre care am vorbit AICI, Unibet (L1160657W000330) oferă clienților noi și un pariu fără risc de pe mobil de 50RON. Eu nici nu știam asta, până într-o zi când eram la terasă urmărind un meci de fotbal.

Am plasat un pariu de pe telefon, dar l-am pierdut. Peste 2 zile m-am trezit cu banii înapoi și nu știam de ce. Apoi după ce m-am uitat pe pagina de Promoții, m-am prins că era o ofertă specială valabilă la primul pariu plasat de pe telefon / tabletă. Asta se întâmpla cu ceva timp în urmă, dar oferta este încă valabilă.

Deschide un cont de aici și încasează acum pariul gratuit de 50RON!

 

Bonus mobil Unibet - cum îl încasez?

Plasează un prim pariu de pe mobil de minim 50RON. Acesta poate fi atât pre-meci cât și live, și poate fi jucat atât din aplicația ”Unibet Sports Betting, cât și de pe site-ul optimizat pentru mobil. Poți juca orice cotă dorești, și pe orice eveniment sportiv vrei. De asemenea, nu contează dacă ești utilizator de IOS, Android sau Windows.

Dacă pariul este pierzător vei primi  în maxim 48 de ore un bonus de 50RON. Dacă pariul a fost pus în weekend, s-ar putea să dureze un pic mai mult până primești înapoi banii (cel mult până luni ora 20:00).

Bonusul trebuie rulat de 3 ori pe cote de minim 1.40 înainte de a putea fi retras. Deci este necesar un rulaj de 150RON ce poate fi îndeplinit atât de pe mobil, cât și de pe PC.

Părerea mea este că vorbim de o ofertă foarte tare pe care nu trebuie să o ratezi. Încearcă să o utilizezi la un meci la care nu ești foarte sigur de pronosticul ales (de exemplu la o cotă mai mare), ca să ai o plasă de siguranță.

Deschide un cont de aici și încasează acum acest bonus mobil Unibet!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!