Bonus mobil Netbet - 40RON gratuit la primul pariu plasat de pe telefon!

Ce zici de un bonus mobil Netbet de 40RON? M-am uitat peste ofertele caselor de pariuri licențiate, și am văzut că Netbet (L1160651W000195) este una din puținele agenții care oferă bonus la primul pariu plasat de pe telefon, pe lângă pachetul normal de bun venit.

Deschide cont de aici și încasează acest bonus pariuri Netbet chiar acum!


Bonus mobil Netbet - cum îl încasez?

Încasarea bonusului se face în câțiva pași simpli:

  1. Loghează-te pe contul tău Netbet. Dacă nu ești deja client, deschide un cont acum!
  2. Accesează secțiunea Promoții - ”Joacă pe mobil și ai 40 RON GRATUIT la primul pariu plasat!”, și apasă butonul ”Înscriere”.
  3. Plasează un pariu de minim 40 RON de pe mobil, pe orice tip de eveniment sportiv, cu cotă minimă 1.60. Poți juca pariul atât din cadrul aplicației Netbet, cât și de pe site-ul optimizat pentru telefon / tabletă.
  4. În 24 de ore de la stabilirea pariului inițial vei primi un FREEBET de 40RON indiferent de rezultat!

 

Cum utilizez FREEBET-ul?

Acest pariu gratuit de 40RON este valabil timp de 7 zile de la creditare și trebuie utilizat pe o cotă de minim 1.60! Îl poți folosi pe orice meci și opțiune de pariere dorești. Din urma utilizării lui vei păstra doar profitul, nu și miza.

Dacă de exemplu joci freebet-ul de 40RON pe o cotă de 3.00 și câștigi, primești pe cont 80RON ca bani reali. Această sumă nu este supusă vreunei condiții de rulaj, deci o poți retrage oricând. Dacă ai nevoie de lămuriri suplimentare, recomand să arunci un ochi peste acest articol.

 

Nu ar trebui să ratezi această ofertă

Practic ți se oferă 40RON moca. Chiar dacă nu obișnuiești să pariezi de pe mobil, poți face o excepție măcar o dată pentru a primi acest bonus. Eu unul l-am încasat de mult, dar nu m-aș fi supărat dacă mai îmi dădeau câteva freebet-uri.

Deschide cont de aici și încasează acest bonus pariuri Netbet chiar acum!

Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi