Bonus la castig oferit de Stanleybet

stanleybet.jpg

Stanleybet (D.ONJN 1280 /29.06.2016) vine cu o oferta destul de interesanta care va fi descrisa in cele ce urmeaza. Din data de 22 aprilie 2013, Stanleybet isi asteapta clientii cu o noua grila de bonusuri la pariurile multiple.

Tot ce aveti de facut este sa aveti pe bilet cat mai multe pronosticuri castigatoare, in acest fel avand sansa de a castiga bani suplimentari fata de miza si cota in sine a biletului. Daca aveti spre exemplu 4 evenimente pe bilet corecte, bonusul este de 5% din castig. Dar in schimb, daca aveti un bilet cu 20 de pronosticuri castigatoare, bonusul este de 100%, asadar va dublati castigul.

 

Care sunt conditiile de acordare?

 • Pentru 4 evenimente cota minima aferenta fiecarui eveniment trebuie sa fie de cel putin 1.50.
 • In cazul in care doriti sa plasati pe bilet 5 sau mai mult de 5 evenimente, coota minima aferenta fiecarui eveniment trebuie sa fie de cel putin 1.20.
 • Valoarea maxima a bonusului acordat este de 50 000 de ron cu exceptia pariurilor Supergol, unde valoarea maxima este de 100 000 de ron.

Vezi care case de pariuri online ofera bonus la pariurile multiple: https://pariurix.com/agentii-online-cu-bonus-bilete-pariuri-multiple.html

Cand nu se acorda bonus la castig ?

Exista bineinteles si situatii cand nu vi se poate acorda bonus la castig si acestea sunt:

 • Pariuri de tip live
 • Pariuri pe numerele extrase la loteriile internationale
 • Pariuri V-sports
 • Pariuri de tip Milionar
 • Pariurile nonsportive

Va vom oferi un exemplu de bilet pentru a intelege cum functioneaza acest sistem mai bine si care sunt sansele dumenavoastra de castig al bonusului.

Află de la PariuriX ce bonusuri poți încasa la casele de pariuri online licențiate!

Exemplu de bilet:  Sa presupunem ca ati plasat un bilet cu 5 evenimente din care unul are o cota de 1.22 iar celelelate 4 au cote peste 1.50. Astfel putem avea urmatoarele situatii:

 1. Evenimentul care avea cota de 1.22 va primi conform regulamentului de functionare a jocului pentru pariuri in cota fixa, cota 1, iar celelalte 4 selectii sunt castigatoare. In aceasta varianta biletul va beneficia de un bonus de 5% din castigul brut de pe bi;etul de pariere.
 2. Unul din evenimente cu cota de peste 1.50 va primi conform regulamentului de functionare a jocului pentru pariuri in cota fixa, cota 1, iar celelalte 4 selectii sunt castigatoare ( 3 cu cote de peste 1.50 si unul cu cota de 1.22) . In acest caz, nu veti beneficia de bonus deoarece biletul nu indeplineste conditia pentru 4 evenimente castigatoare cu cote de cel putin 1.50 per eveniment.
 3. Clientul a ales sa joace acest bilet sub forma de sistem 4/5 reusind sa aiba doar 4 selectii castigatoare. In acest caz va beneficia de bonus doar in situatia in care cele 4 evenimente castigatoare au cota de cel putin 1.50.

Nu va ramane decat sa va puneti la punct cu regulamentul si conditiile de functionare a acestei promotii si sa incercati sa profitati la maximum de aceasta oportunitate pe care v-o pune la dispozitie agentia de pariuri Stanleybet


Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi