Bonus Full Tilt Poker

ACTUALIZARE MAI 2017

Între timp Full Tilt Poker a fost preluată de către PokerStars! Astfel informațiile de mai jos nu mai sunt valabile! Poți juca cu încredere la PokerStars, cea mai bună cameră de poker din lume - află mai multe.

Deschide cont la PokerStars, cea mai cunoscută cameră de poker din lume!

 

Articolul inițial

Unul dintre cele mai populare site-uri de poker din întreaga lume, fulltiltpoker.eu, are grijă de noii jucători şi le dublează prima depunere de până la 600$. Vezi în cele ce urmează cum. 

Toţi membrii noi care depun pentru prima dată vor mai primii un bonus de 100% din suma depusă până la maxim 600$. Deci dacă veţi depune 300$ veţi primi în total 600$.  Pentru a transfera banii din bonus în bani reali, bani ce pot fi retraşi, va trebui să jucaţi la multitudinea de jocuri oferite de site şi să câştige puncte Full Tilt, puncte ce se vor transforma apoi în bani reali. De asemenea, există un turneu gratuit dedicat tuturor jucătorilor noi care îşi deschid un cont fulltiltpoker.eu şi efectuează prima depunere este vorba despre un turneu de 100.000$, turneu în care cei care depun pentru prima dată vor primi un bilet gratuit. Dacă vrei să fi şi tu un membru Full Tilt şi să te bucuri de cel mai bun joc de poker din lume alături de jucători profesionişti îţi pot deschide un cont accesând link-ul Full Tilt

Deschide cont la PokerStars, cea mai cunoscută cameră de poker din lume!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi