Bonus Fortuna - Pariurile pe meciuri din România Liga 1 sunt acum mai sigure!

liga-1-fortuna.png

Actualizare 11 septembrie 2016: Promoţia este în continuare valabilă dacă n-ai ajuns la limita maximă de 10 rambursări!

Noul sezon de Liga 1 este gata de start şi odată cu el şi o nouă promoţie propusă de agenţia de pariuri online Fortuna (deschide cont acum). E foarte simplu! Pariază pe Liga 1 la Fortuna: câştigi, totul e perfect; pierzi, o vei face doar la jumătate!

Acest lucru este posibil deoarece fiecare pariu cu o miză maximă de 100 RON pierdut pe meciurile din Liga 1 îţi aduce o rambursare de 50% din suma pariată sub formă de freebet. Pentru a beneficia de ofertă pe bilet trebuie să ai numai meciuri din Liga 1. Oferta este valabilă doar pentru pariurile plasate pe bani reali, nu şi pentru cele jucate din bani bonus.

Suma acordată ca şi freebet - maxim 50 RON - va trebui plasată integral pe un bilet cu cota maximă 8 iar ce rămâne de pe urma acelui bilet, dacă va fi câştigător, vor fi banii tăi. Mai trebuie să ai în vedere faptul că freebetul este valabil 14 zile din momentul în care a fost creditat în cont.

Exemplu: primeşti 50 RON pariu gratuit şi-l pariezi pe o cotă maximă de 8 şi prinzi biletul. Vei câştiga 350 RON (8x50-50), bani pe care poţi chiar să-i şi retragi.

Fiecare utilizator poate primi până la cel mult 10 bonusuri, cu o valoare maximă de 50 RON per bonus.

Pariază pe Liga 1 în siguranţă, pariază acum la Fortuna!

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi