Bonus Fortuna: jumătate din miza primului pariu plasat pe meciul Barcelona vs Real Madrid este asigurată!

În mod cert vom avea o "bătălie" a caselor de pariuri online cu promoţii pentru partida programată sâmbătă de la ora 21:30, a doua cea mai urmărită partidă a planetei după finala Ligii Campionilor. Prima agenţie care ne oferă o astfel de promoţie este efortuna.ro (D. ONJN 2159 / 28.08.2015), unde avem asigurată jumătate dintr-un pariu jucat pe El Clasico. Suma maximă rambursată în cadrul promoţiei este de 50 RON!

fortuna-el-clasico.jpg

Pentru a beneficia de ofertă trebuie să plasezi un pariu single pe meciul Barcelona - Real Madrid cu o cotă de minimă 1.4. Ţine cont că doar primul pariu care respectă aceste reguli se califică pentru promoţie.

Crezi că va face formaţia catalană pasul decisiv către titlul de campioană? Mizează 100 RON pe victoria ei şi fie vei câştiga 157 dacă Messi şi compania se impun, fie îţi va fi restituită jumătate din suma mizată, în speţă 50 RON.

Eu sper să nu mai fie nevoie să ţii cont de acest paragraf, dar dacă totuşi primul pariu eligibil va fi pierdut miza îţi va fi returnată ca şi pariu gratuit. Acesta va putea fi jucat între 4 şi 7 aprilie (după aceea va expira) pe un bilet cu o cotă de maxim 8. Ce câştigaţi de pe urma acestui pariu vă rămâne în cont, fără alte condiţii de rulaj!

Până vine "răspunsul" celorlalte case de pariuri mari licenţiate în România îţi recomand să profiţi la maxim de promoţie şi să pariezi acum 100 RON pe duelul de sâmbătă seară.

Dacă nu ai cont la efortuna.ro nu ezita să-ţi deschizi accesând link-urile din acest articol. Astfel vei beneficia de un bonus exclusiv de 50% din primul depozit până la 200 RON, ofertă îmbunătăţită cu 50 RON faţă de cea standard!

Pariază acum pe cel mai important meci din fotbalul de club european la cea mai tare casă de pariuri din centrul Europei!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi