Bonus fără depunere la pariuri sportive online în 2018!

Bonus fără depunere la pariuri sportive online - află cum poți încasa bani gratis la pariuri fără a depune, vezi ce agenții oferă această facilitate și află tot ce trebuie să știi despre aceste oferte promoționale. Vom vorbi întâi despre bonsurile fără depozit la general (la ce să te aștepți), dar în final voi prezenta și lista concretă de bonusuri no deposit valabile în 2018 la momentul actualizării acestui articol (5 iunie 2018)!

Încasează acum un bonus la pariuri de 100% până la 500RON, profitând de cea mai mică depunere minimă din România - 20RON!
 

BONUS FĂRĂ DEPUNERE LA PARIURI SPORTIVE ONLINE

Nu e vreun mare secret, toată lumea caută bonus pariuri fără depozit. Imediat ce o astfel de ofertă devine disponibilă și se află de ea, pariorii dau năvală deoarece au posibilitatea de a juca la pariuri online cu bani moca fără a fi necesar să scoată vreun leu din buzunar. Iar dacă au și puțin noroc, reușesc să multiplice acei bani și să scoată o sumă frumușică de pe cont.

Acum uite care e problema. Pe vremuri, cam printre 2010 și 2015, erau o groază de operatori care veneau cu astfel de oferte pomoționale. Pe vremea aceea românii se puteau juca la aproape orice agenție de pariuri din lumea asta, deci aveam alternative cu sutele. Iar operatorii noi, pentru a își face reclamă ofereau și astfel de bonusuri. E drept că nu toți erau serioși; țin minte că am deblocat de-a lungul timpului câteva oferte de acest tip, dar nu am primit vreodată banii pe cont. Dar asta se întâmpla la operatori cu servicii de o calitate îndoielnică. Pe de altă parte am și retras de-a lungul anilor câteva bonusuri consistente fără depozit.

Încet, încet, casele de pariuri au oferit din ce în ce mai puține bonusuri de acest gen pariorilor de la noi din țară, și asta pentru că românii erau adevărați campioni la încasat bani moca. Cunosc foarte mulți pariori care își făceau vreo 10 conturi pe numele mamei, tatălui, fraților, surorilor, iubitei, amicilor, cățelului, pisicii și așa mai departe. Oricum nu a mai contat, pentru că piața de jocuri de noroc din România a fost reglementată în 2015, iar de atunci putem juca doar la operatori licențiați (vezi aici lista completă), deci șansele de a încasa un bonus fără depozit la pariuri au scăzut vertiginos.

Avem și noi un topic pe forumul PariuriX intitulat ”Bonus fara depozit la pariuri sportive” unde pariorii împărțeau între ei link-uri către astfel de oferte. Acest topic a fost un adevărat succes la momentul respectiv strângând peste 130 de pagini. El este și acum activ, dar mai mult a bătut vântul pe acolo în ultimii ani.

 

MAI PUTEM ÎNCASA BONUS PARIURI FĂRĂ DEPUNERE?

Deși alternativele sunt clar mai puține ca în trecut, răspunsul este DA. Poți pune mâna pe o astfel de ofertă, dar nu te aștepta să îți pice din copac când ai tu chef. Trebuie să fii pe fază și să profiți de moment pentru că asemenea promoții sunt rare și de regulă disponibile un interval foarte scurt de timp. Așa că nu te aștepta să îți dau o listă ”magică” cu vreo 10 oferte cu bani gratis, care de care mai atractivă, că n-ai să vezi așa ceva. În schimb îți pot spune ce agenții au oferit în trecut bonusuri fără depunere la pariuri ca să îți faci o idee.


Bonusuri fără depozit la pariuri online în 2018

Următoarele bonusuri erau valabile la momentul actualizării acestui articol (05.06.2018):

 • Maxbet (L1160661W000651) - la momentul scrierii acestui articol era oferit un bonus fără depozit de 50RON, iar singura condiție era aceea de a deschide un cont nou. Într-adevăr condițiile de rulaj erau destul de dificile: bonusul era valabil 7 zile și trebuia rulat de 20 ori pe cote de 2.00+ înainte de a putea fi retras. Deschide cont.
 • Admiral (L1172564W000756) - la momentul scrierii acestui articol era oferit un bonus de 200RON, dar acesta poate fi folosit doar la casino, rulajul fiind de 30x (la un moment dat se putea și la pariuri sportive, unde banii trebuiau rulați o singură dată, dar oferta a fost scoasă). Totuși verifică această pagină pentru a vedea dacă oferta mai este disponibilă, pentru că vorbim de o ofertă limitată. Deschide cont.
 • BaumBet (L1170663W000707) - oferă un bonus fără depunere de 50RON, dar acesta nu este oferit la deschiderea / verificarea contului, ci de ziua ta! Trebuie doar să ai un cont deja deschis în acel moment. Nu te ajută la nimic dacă deschizi un cont cu date false și treci următoarea zi ca data ta de naștere, pentru că va trebui să parcurgi procesul de verificare KYC înainte de a putea scoate eventuale câștiguri. Vezi că jumătate din bonus (25RON) este pentru pariuri sportive, iar cealaltă jumătate pentru jocuri de cazino. Află mai multe despre ofertă!
   

Alte pachete de bun venit fără depunere oferite în trecut

 • Casa Pariurilor (L1160652W0000306) - nu oferea bonus fără depozit la înregistrare, dar dacă aveai cont primeai mail-uri prin care puteai activa bonusuri de 25RON sau 50RON fără a fi necesar să bagi vreun ban. Am încasat vreo 4-5 astfel de bonusuri de-a lungul timpului cu condiții de rulaj super ok (1x), dar toate au fost oferite între septembrie 2015 și iulie 2016. De atunci nu s-a mai oferit așa ceva.
 • Mozzartbet (D.ONJN 336 /27.02.2017) - a oferit și ea 10 FREEBET-uri de câte 5RON dacă foloseai noua ei aplicație de Android, dar oferta a fost disponibilă o singură dată.
 • Circus (L1162106W000656) - când a intrat pe piața din România Circus a oferit clienților noi 20RON fără depozit la deschiderea contului, dar oferta nu mai este valabilă.
 • Superbet (L1160659W000328) - a acordat în luna aprilie 2018 un super bonus fără depunere de 500RON tuturor clienților activi de pe site, care îndeplineau câteva condiții elementare: să aibă contul verificat, să fi efectuat minim un depozit de-a lungul timpului și să nu fi avut probleme în trecut din cauza abuzului de bonusuri. 


Bonusuri pariuri sportive recomandate de PariuriX

Pentru a încasa următoarele bonusuri la pariuri sportive online trebuie să efectuezi un prim depozit, dar și ofertele sunt pe măsură!

 • Unibet (L1160657W000330) - AGENȚIA PREFERATĂ DE CEI MAI MULȚI ROMÂNI - pariu fără risc de 100% în limita a 250RON - încasează acum
 • Betfair (L1160655W000329) - BONUS DISPONIBIL INCLUSIV PRIN SKRILL / NETELLER - 50% bonus până la 450RON - încasează acum
 • Netbet (L1160651W000195) - CEL MAI MARE BONUS DIN ROMÂNIA - până la 1,500RON pe durata primelor 5 depuneri - încasează acum
 • Betano (L1170664W000663) - CEL MAI MIC DEPOZIT MINIM - 20RON - primești bonus de100% până la 500RON - încasează acum
 • Fortuna (L1160665W000326) - POȚI DEPUNE DIN AGENȚII STRADALE pariu fără risc de 100% până la 300RON - încasează acum
 • Sportingbet (L1160656W000327) - bonus de 100% până la 200RON - încasează acum

 

BONUS FĂRĂ DEPOZIT - CE TREBUIE SĂ ȘTIU?

Astfel de oferte sunt disponibile de regulă o perioadă scurtă de timp - când găsești așa ceva trebuie să profiți imediat. Dacă vrei să fii printre primii care află de o ofertă nouă de acest gen, atunci recomand să urmărești cu regularitate pagina de promoții de pe site-ul Pariurix.com.

La orice casă de pariuri online din lumea asta va trebui să efectuezi măcar un depozit înainte de a putea solicita o retragere pentru a putea activa respectiva metodă de plată. Apoi va trebui să rulezi o dată suma depusă pe orice cote dorești tu (chiar și 1.01). Abia apoi vei putea solicita o retragere. Repet, asta este valabil peste tot!

Dacă ai încasat bonus pariuri sportive fără depunere așteaptă-te ca prima retragere să dureze mai mult. Primul motiv este acela că probabil mulți clienți au aplicat pentru respectiva ofertă, iar atunci sunt multe cereri de retragere, deci și staff-ul este destul de încărcat în ceea ce privește volumul de lucru. În al doilea rând, retragerea durează mai mult pentru că sunt făcute verificări suplimentare pentru a se asigura că nu ai conturi multiple și că nu ai încasat bonusul și de pe numele altor persoane (iubită, părinți, alte rude, prieteni etc). Fiecare ofertă este limitată la o singură utilizare per persoană / adresă fizică / IP / familie etc.

Dacă mai ai întrebări, te aștept cu un reply mai jos. Recomand să arunci un ochi peste pagina noastră ”Top bonus la pariuri sportive” pentru a vedea și o listă cu cele mai atractive oferte disponibile la primul depozit. Aceste bonusuri sunt mult mai consistente și au condiții de rulaj mai bine, dar trebuie să efectuezi un depozit pentru a le primi.

Obține un bonus de până la 450RON la pariuri sportive, ofertă disponibilă inclusiv la depunerile prin portofele electronice Skrill / Neteller!


Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi