Bonus de reîncărcare la Netbet de 1 decembrie: 50% până la 100 RON!

Astăzi, de ziua naţională a României, site-ul de pariuri oline Netbet.ro vine cu trei oferte atractive. Despre prima v-am vorbit în acest articol şi este exclusivă celor care îşi deschid cont de pe site-ul nostru.

Dacă cei care se înregistrează astăzi primesc 10 RON fără depunere plus bonus exclusiv PariuriX 100% până la 300 RON în loc de 50% până la 200 RON la efectuarea primei depuneriN, clienţii care au cont şi au efectuat în prealabil o depunere se pot bucura astăzi de un bonus la reîncărcare.

netbet-1-decembrie.JPG

Valorea bonusului este de 50% din următoare depunere de după introducerea codului, în limita a 100 RON. Obţii bonusul maxim dacă depui 200 RON!

Intră în contul Netbet.com, introdu codul bonus 1DECEMBRIE în secţiunea "Depozit", căsuţa "Cod bonus pentru depozit", efectuează o depunere şi vei primi acest bonus.

Termeni şi condiţii

  • introdu codul bonus 1DECEMBRIE în căsuţa "Cod bonus pentru depozit" din partea de sus a meniului "Depozit" înainte de a efectua următorul depozit
  • primeşti un bonus de 50% la următorul depozit în limita a 100 RON
  • bonusul este creditat automat în cont odată ce ai efectuat depozitul
  • după ce introduci codul ai la dispoziţie 24 de ore pentru a efectua depozitul (poţi astfel să introduci codul astăzi şi să depui mâine)
  • bonusul trebuie rulat de trei ori pe evenimente sportive cu ote de minim 1.60 în decurs de 40 de zile de la creditare
  • pentru pariurile multiple cota minimă per eveniment trebuie să fie 1.60
  • pariurile simple de tip handicap sau sub/peste nu vor contribui la îndeplinirea condiţiilor de rulaj, dar pariurile combinate pot cuprinde orice tip de pariuri dacă se respectă cota minimă.

Profită astăzi de acest bonus de reîncărcare sau dacă n-ai cont la Netbet deschide unul acum şi vei beneficia de bonus 100% din primul depozit până la 300 RON, doar prin PariuriX!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi