Concurs Cupa Mondială PariuriX: înscrie-te și poți câștiga un Ipad / Xbox One / o tabletă Samsung sau freebet-uri!

Bonus de pana la 600$ la Full Tilt Poker

ACTUALIZARE MAI 2017

Între timp Full Tilt Poker a fost preluată de către PokerStars! Astfel informațiile de mai jos nu mai sunt valabile! Poți juca cu încredere la PokerStars, cea mai bună cameră de poker din lume - află mai multe.

Joacă acum la PokerStars, cea mai bună cameră de poker din lume!

 

Articolul inițial

Full Tilt Poker este unul dintre site-urile de top în materie de poker online, daca nu cel mai bun site de poker din întreaga lume. Zilnic aici joacă foarte mulţi pasionaţi de poker din toate colţurile lumii şi asta pentru că în decursul anilor a reuşit să devină un nume important în materie de poker.

Site-ul pe care îl au cei de la fulltiltpoker.eu este foarte atractiv şi pe lângă bonusurile şi promoţiile care sunt prezentate aici veţi găsi şi o şcoală de poker, multe tutoriale şi informaţii care te vor ajuta cu siguranţă. Pe lângă aceste lucruri Full Tilt mai ne uimeşte cu ceva, şi anume că dispune şi de rush poker dar şi de o interfaţă în limba română, care este foarte folositoare jucătorilor de poker din ţara noastră. Cei care vor să-şi deschidă un cont la fulltiltpoker.eu o pot face foarte simpl,u pentru că tot ce aveţi nevoie este să completaţi un formular cu datele personale, după care vă puteţi bucura de cel mai bun poker din întreaga lume.

Zilnic sunt o mulţime de turnee importante în care vă puteţi înscrie, turnee cu buy-in-uri foarte mari sau foarte mici, după buzunarul fiecăruia. Câteva exemple de turnee de poker oferite de această cameră de poker sunt: FTOPS XIII, Series 2009, Late Night Poker, Friday Night Fights, The Sunday Brawl, Bust-Out Bounties, Full Tilt Poker. Câteva dintre modalităţile de plată pe care le puteţi utiliza pentru efectuarea depunerilor şi retragerilor sunt: eCheck, Visa, MasterCard, Neteller, Skrill.com, InstaDebit, ClickandBuy, cash transfer şi Click2Pay.

După cum spuneam şi mai sus aveţi un bonus de până la 600$ reprezentând 100% din valoarea depozitului. Dacă depuneţi cel mult 200$ bonusul va fi eliberat în câte zece tranşe egale. În schimb, daca depuneţi mai mult de 200$ bonusul va fi eliberat în tranşe de câte 20$. La fiecare 25 de puncte Full Tilt obţinute eliberaţi un dolar din bonus. Va trebui să intraţi în Cashier şi să daţi click pe My Promotions pentru a beneficia de bonus. Apoi alegeţi din meniul din stânga site-ului opţiunea ''First Deposit Bonus'' şi în final daţi click pe ''Opt in now''. Puteţi opta pentru acest bonus în cel mult 60 de zile de la efectuarea primei depuneri. Bonusul îl puteţi debloca în 60 de zile de la creditarea sa. 

Toate aceste puncte obţinute atunci când eliberaţi bonusul va rămâne în cont. Ele pot fi utilizate pentru a vă înscrie la diverse turnee. În plus dacă veţi creşte în nivel atunci puteţi beneficia de acces la magazinul Full Tilt Poker, de unde cu ajutorul punctelor vă puteţi achiziţiona diverse obiecte marca Full Tilt Poker.  Serviciul de relaţii cu clienţii este şi el foarte bun, putând fi accesat la orice oră pentru că este disponibil 24 de ore pe zi, 7 zile din 7. În concluzie Full Tilt reprezintă unul dintre numele mari în materie de poker şi cu siguranţă o să vă atragă încă de la început şi veţi mai dori să reveniţi. 

Jucaţi chiar acum la Full Tilt Poker!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi