BONUS BETANO - 100% până la 200 RON de bun venit, inclusiv prin SKRILL

Actualizare iulie 2017:

În acest moment Betano oferă un bonus mărit de 500RON ce poate fi utilziat atât la pariuri sportive, cât și la jocuri de cazino. Pentru a afla tot ce trebuie să știi despre această nouă ofertă accesează articolul: Bonus Betano – 100% până la 500RON de bun venit, atât la pariuri cât și la cazino!

Încasează acum bonusul de 500RON de la Betano! Depui 500RON și te joci cu 1,000RON!

 


Articolul inițial:

Află cum poți încasa la Betano un bonus de 100% în limita a 200RON! Depui 200RON și te joci cu 400RON, așa că ce mai aștepți? Profită acum!. Betano (D.ONJN 172/30.01.2017) este o casă de pariuri online licențiată recent pe teritoriul țării noastre, care încearcă să atragă clienți noi atât prin serviciile de calitate pe care le oferă, cât și printr-o ofertă de bun venit destul de atractivă.

 

ÎN CE CONSTĂ BONUSUL ȘI CUM ÎL POT PRIMI?

Bonusul de bun venit este de 100% din suma depusă în limita a 200 RON, cu condiția să efectuezi un depozit de minim 25 RON. Acesta va fi creditat în cont imediat după ce ai depus. Dacă de exemplu ai alimentat contul de pariuri cu 100 RON vei primi instant încă 100 RON, deci poți juca cu 200 RON. Nu este necesar să introduci vreun cod promoțional.

 

ÎNTREBĂRI COMUNE ALE PARIORILOR

Cum pot debloca bonusul?

Suma totală (depozit + bonus) trebuie rulată de 5 ori înainte ca banii bonus să fie transformați în bani reali. Deci dacă ai depus 100 RON și ai primit 100 RON din partea agenției, trebuie să rulezi suma totală de 1.000 RON. Sunt luate în considerare doar pariurile pe cote de minim 1,65. Poți verifica în orice moment rulajul efectuat, intrând în ”Contul meu” (dă click pe numele de utilizator din colțul dreapta sus a site-ului) și accesează Promoții > Promoții active. Promoția este valabilă timp de 90 de zile din momentul în care ai efectuat primul depozit.
 

Ce se întâmplă dacă solicit o retragere înainte de a debloca bonusul?

Dacă soliciți o retragere înainte ca condițiile de rulaj să fie îndeplinite atunci vei pierde automat bonusul și banii câștigați din urma utilizării lui. Atâta timp cât acesta este activ, balanța normală și balanța bonus vor fi egale. Luăm exemplul de mai sus în care ai depus 100 RON și joci cu 200 RON. Dacă după ce plasezi câteva pariuri ajungi să ai 500 RON în cont, înseamnă că 250 RON vor fi bani normali și 250 RON vor fi bani bonus. Dacă soliciți o retragere în acest moment fără ca condițiile de rulaj să fie îndeplinite în totalitate vei pierde cei 250 RON bonus.

 
Ce pariuri nu se califică pentru îndeplinirea condițiilor de rulaj?

Nu contează pentru rulaj pariurile anulate sau la care s-a folosit opțiunea de cash out, pariurile care primesc din diferite motive cotă 1.00, pariurile plasate în contradictoriu, dar nici pariurile puse pe următoarele piețe: handicapuri asiatice, șansă dublă, scor corect, victorie la diferență în fotbal. De asemenea, bonusul Betano nu poate fi utilizat la jocuri de cazino.
 

Ce mai trebuie să știu?

Din momentul în care ți-ai deschis contul de pariuri ai la dispoziție conform legii 30 zile pentru a verifica identitatea acestuia. Dacă verificarea nu este efectuată la timp, contul va fi închis. Chiar dacă îți va fi acordat ulterior dreptul de a redeschide contul nu vei mai putea profita de bonusul pentru prima depunere.

 

CONCLUZII FINALE

Bonusul de bun venit de 100% în limita a 200 RON oferit de Betano (încasează acum) clienților noi este destul de tentant, mai ales pentru că-l primești imediat ce ai depus, fără a fi necesar să rulezi întâi suma depusă așa cum se întâmplă la alte case de pariuri online. Condițiile de rulaj sunt și ele mai mult decât decente ținând cont că ai la dispoziție 90 de zile pentru a le îndeplini.

Deschide cont acum la Betano şi beneficiază de dublarea primei depunerii până la maxim 200 RON!

 

Te-ar mai putea interesa şi:

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi