Bonus de bun venit de 1,000RON la 888sport!

888Sport oferă clienților noi un bonus de bun venit de 1,000RON, află aici mai multe detalii! Astăzi, 1 septembrie 2016, 888Sport tocmai a primit conform D.ONJN 1439/12.08.2016 o licență valabilă pe 10 ani, și din 888sport.com a devenit 888sport.ro! Cu acestă ocazie, agenția a decis să ofere un bonus nou pentru prima depunere, bonus ce nu trebuie ratat deoarece este foarte tentant!

Deschide acum un cont la 888sport și vei primi un bonus de bun venit de 100% în limita a 1,000RON!

 

888sport.png

Cum aplic pentru bonusul de bun venit?

În primul rând trebuie să îți deschizi un cont la 888sport. Apoi, vei primi un mail din partea agenției în care ți se va cere să verifici identitatea contului de pariuri. După ce furnizezi documentele necesare și acestea sunt verificate (vei fi înștiințat printr-un nou mail), poți efectua un depozit, și vei fi eligibil pentru un bonus de 100% în limita a 1,000RON.

Dacă alegi să depui înainte ca contul de pariuri să fie verificat, atunci bonusul maxim pentru care vei fi eligibil este de 800RON! Acest lucru se întâmplă pentru că conform legii jucătorii noi aflați într-o astfel de situație nu pot depune o sumă mai mare decât echivalentul a 200€, iar 888sport a optat pentru un curs de conversie de 1€ = 4RON.

 

Cum primesc și cum deblochez bonusul?

Bonusul va fi creditat în mai multe tranșe. Pe pagina principală a ofertei se vorbește despre tranșe de câte 100RON fiecare, dar când intru să citesc regulamentul complet al ofertei, se vorbește de tranșe de 40RON. Deci nu știu care din cele două variante este cea corectă: 100RON sau 40RON, probabil vom afla în timp. Momentan voi merge pe a doua variantă ținând cont că aceasta este cea din regulament.

Bonusul va fi transferat în contul jucătorului în tranșe de câte 40RON: prima tranșă va fi acordată ca bonus imediat, iar celelalte ca bonus în așteptare. De fiecare dată când ai rulat de 10 ori o tranșă (400RON), respectivii bani sunt transferați în balanța normală a contului, iar una din tranșele în așteptare va deveni bonus imediat.

Vezi ce pachete de bun venit oferă casele de pariuri online: https://pariurix.com/pachet-de-bun-venit-la-casele-de-pariuri-online.html

 

Exemplu de încasare a bonusului

Depui 200RON, ceea ce înseamnă că primești 5 tranșe de câte 40RON: prima va fi creditată ca bonus direct, iar celelalte patru sunt bonusuri în așteptare. Deci în acest moment tu ai 200RON pe cont (banii tăi) și încă 40RON (bani bonus). După ce efectuezi un rulaj de 400RON, banii din balanța bonus sunt transferați în balanța normală și pot fi retrași în orice moment. Tot atunci, vei primi încă un bonus imediat de 40RON, ceea ce înseamnă că rămâi cu trei bonusuri în așteptare. Și din nou vei avea de rulat 400RON, și tot așa până reușești să deblochezi toate bonusurile sau până expiră oferta. Deci pentru a debloca integral bonusul ai de efectuat următorii pași:

  • Depui 200RON, primești un bonus instant de 40RON și încă patru bonusuri în așteptare de câte 40RON fiecare.
  • Rulezi 400RON, bonusul actual este deblocat, primești un nou bonus instant de 40RON, și ai încă trei bonusuri în așteptare de 40RON fiecare.
  • Rulezi 400RON, bonusul actual este deblocat, primești un nou bonus instant de 40RON, și ai încă două bonusuri în așteptare de 40RON fiecare.
  • Rulezi 400RON, bonusul actual este deblocat, primești un nou bonus instant de 40RON, și ai încă un bonus în așteptare de 40RON.
  • Rulezi 400RON, bonusul actual este deblocat, ultimul bonus în așteptare devine și el bonus activ.
  • Rulzi 400RON, și ai terminat de deblocat întregul bonus, ceea ce înseamnă că în total ai rulat 2,000RON

Orice pariu, pentru a fi eligibil pentru această ofertă, trebuie plasat pe o cotă de minim 2.00. Din momentul în care ai efectuat prima depunere ai la dispoziție un interval de 60 de zile pentru a debloca bonusul parțial sau integral.

Deschide acum un cont la 888sport și vei primi un bonus de bun venit de 100% în limita a 1,000RON!

 Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!