BONUS Betfair: cotă 5.00 pentru victorie Barcelona, plus rambursare de miză dacă pierzi

oferta-betfair.png

Casa de pariuri online Betfair (deschide un cont acum) vine cu o super promoție la partida de marți seară dintre Barcelona și Borussia Monchengladbach, dar care este valabilă doar pentru pariorii care nu au încă un cont!

 

În ce constă promoția?

Deschide un cont la Betfair (D.ONJN 1291/29.07.2016) utilizând codul ”ZSKM71”, plasează un pariu pe victoria Barcelonei, și vei beneficia de o cotă mărită de 5.00 în locul cotei obișnuite de 1.40. Mai mult decât atât, în cazul în care pariul este pierzător vei primi înapoi integral suma pariată. Ia în considerare faptul că pentru această promoție se califică o miză maximă de 50RON.

Nu rata această promoție! Pariază acum la Betfair pe Barcelona vs Monchengladbach

 

Important de știut

În cazul în care pariul este câștigător, vei primi în balanța contului suma calculată la cota normală de 1.40, iar diferența până la cota de 5.00 va fi creditată sub formă de bonus. Dacă de exemplu pariezi 50RON, vei primi 70RON ca bani normali și 180RON ca bani bonus.

 

Condiții de rulaj

Bonusul (indiferent că este primit în urma unui pariu câștigător sau pierzător) are condiții foarte lejere de rulaj. Acesta trebuie rulat o singură dată pe cote de minim 1.50, condiție de care chiar nimeni nu se poate plânge. Și nu uita. Promoția este valabilă doar pentru clienții noi, ea înlocuind bonusul normal de 50% în limita a 450RON. Deschide un cont acum!


Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi