Bonus Betfair: Cota 5 în loc de 1.28 pentru victoria Barcelonei la Betis

Ce zici dacă ai paria pe victoria Barcelonei la Sevilla contra lui Betis la cota 5 în loc s-o faci la cota de maxim 1.30 cât este acum în oferta caselor de pariuri? Acest lucru este posibil acum la Betfair, dar doar pentru persoanele care n-au cont la acest operator.

În ce constă promoția?

Deschide cont ACUM la Betfair folosind codul ”ZSKM92”. După aceea fă o depunere şi pariază în secţiunea Sportsbook pe victoria Barcelonei în meciul cu Betis. În locul cotei de 1.28 vei beneficia de o cotă crescută substanţial, 5 mai exact! Dacă vei câștiga pariul, vei primi în balanța contului suma calculată la cota normală, iar diferența va fi plătită sub formă de bonus. Dacă pariul va fi pierdut vei primi înapoi integral suma pariată sub formă de bonus. Ţine cont că miza maximă pentru aceasă promoţie este de 50 RON!

Scenarii posibile:
Pariezi 50 RON pe victorie Barcelona. Există următoarele două scenarii:

  • Barcelona câștigă - primești 64 RON bani cash și 186 RON sub formă de bonus.
  • Barcelona nu câștigă - primești înapoi cei 50 RON pariați sub formă de bonus

Condiții de rulaj bonus

Bonusul (indiferent că este primit în urma unui pariu câștigător sau a unui pariu pierzător) trebuie rulat o singură dată pe cote de minim 1.20 în decurs de maxim 90 de zile de la creditate!

În final vreau să-ţi mai spun că dacă aplici pentru această promoţie nu vei mai putea primi bonusul obișnuit de 50% în limita a 450RON!

Pariază acum pe Barcelona la o cotă de 5!


Iar dacă vrei să fii sigur că vei câştiga atunci deschide cont acum şi la Netbet şi pariază PRIMUL PARIU DE PE MOBIL (nu-i neapărat să fie primul pariu plasat la agenţie, dar trebuie să fie primul plasat de pe un dispozitiv mobil şi este necesar să intri pe NetBet pe pagina promoţiei cu bonusul pentru mobil şi să dai click pe butonul Înscriere) pe şansă dublă 1x la meciul Betis - Barcelona cu o miză de 40 RON. Vor exista 2 scenarii posibile:

  1. În cazul în care Barcelona NU va câştiga vei lua 136 RON cash la Netbet plus bonus 40 RON pentru primul pariu plasat de pe mobil la Netbet plus că vei primi înapoi cei 50 RON ca bonus la Betfair.
  2. În cazul în care Barcelona va câştiga vei lua 250 RON la Betfair (64 cash şi 186 bonus) şi vei primi bonusul de 40 RON la Netbet.

Astfel ai pariat 90 RON şi în funcţie de rezultatul meciului vei avea în conturi suma de 226 RON (dacă nu câştigă Barcelona) sau 290 (câştigă Barcelona)!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi