Bonus Betfair: Cota 5 în loc de 1.22 pentru victoria Barcelonei la Athletic Bilbao

Barcelona o va întâlni sâmbătă de la ora 17:15 pe Athletic Bilbao în La Liga iar sponsorul formaţiei catalane, agenţia de pariuri online Betfair, ne oferă posibilitatea să pariem la o cotă de 5 pe succesul catalanilor. Oferta este valabilă doar pentru persoanele care n-au cont la cel mai mare site de betting exchange din lume.

Deschide cont ACUM la Betfair folosind codul ”ZSKN01”. Apoi fă o depunere şi pariază în secţiunea Sportsbook pe victoria Barcelonei în meciul cu Athletic Bilbao. În locul cotei de 1.22 vei beneficia de o cotă de 5! Dacă vei câștiga pariul, vei primi în balanța contului suma calculată la cota normală, iar diferența va fi plătită sub formă de bonus. De pe urma pariurilor plasate din bani bonus va rămâne în cont doar profitul. Miza maximă eligibilă pentru aceasă promoţie este de 50 RON!

Eventualul bonus va trebui rulat o singură dată pe cote de minim 1.20 în decurs de maxim 90 de zile de la creditare!

Exemplu:

Deschizi cont acum la Betfair şi utilizezi codul bonus ZSKNO1
Pariezi în oferta Sportsbook pe victorie Barcelona în meciu cu Athletic Bilbao.
Dacă pariul va fi câştigător vei primi în cont 61 RON cash şi 189 RON bonus.
Suma bonus (189 RON) să spunem că vrei s-o joci pe o cotă de 1.30 (poţi să joci pe cote de minim 1.20 şi nu este obligatoriu să joci toată suma pe un singur pariu).
În cazul în care pariul jucat din bonus va fi câştigat vei primi în cont 56.7 RON cash (189 x 1.30 - 189)

În final vreau să-ţi mai spun că dacă aplici pentru această promoţie nu vei mai putea primi bonusul obișnuit de 50% în limita a 450RON!

Pariază acum pe Barcelona în meciul cu Athletic Bilbao la o cotă de 5!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!