Bonus Betfair: Cota 5 în loc de 1.20 pentru victoria oaspeţilor în meciul Espanyol - Barcelona

După victoria din Clasico şi show-ul total făcut în jocul cu Osasuna, Barcelona va disputa sâmbătă seară derby-ul catalan cu Espanyol. Formaţia lui Enrique este mare favorită şi dacă n-ai cont la Betfair îţi voi arăta în acest articol cum să câştigi 250 RON pariind pe ea.

Deschide cont AICI la Betfair şi scrie la cod promoţional ZFBN02. După aceea efectuează cea dintâi depunere şi joacă primul pariu în secţiunea Sportsbook pe pronosticul "Rezultat final 2" la meciul Espanyol - Barcelona. Chiar dacă tu vei paria pe o cotă de 1.20, dacă pariul va fi câştigător miza pariată se va înmulţi cu 5.

Vei primi iniţial miza pariată sub formă de bani cash, iar după aceea suma de bani până la câştigul calculat cu cota îmbunătăţiă de 5 îţi va fi acordat sub formă de bonus. Din nou spun, ţine cont că oferta este valabilă doar dacă nu ai cont la Betfair!

Eventualul bonus va trebui rulat o singură dată pe cote de minim 1.20 în decurs de maxim 90 de zile de la creditare! De pe urma pariurilor plasate din bani bonus vei rămâne în cont cu profitul.

Dacă alegi să pariezi pe Barcelona şi să câştigi de 5 ori suma mizată nu te vei mai putea califica pentru bonusul obișnuit de 50% în limita a 450RON!

Pariază acum pe Barcelona în partida cu Barcelona la o cotă de 5!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!