Bonus Betfair: Cota 4 în loc de 1.05 pentru victoria catalanilor în partida Barcelona - Osasuna

Barcelona are un moral beton după victoria din Clasico şi este mare favorită în jocul programat miercuri de la ora 20:30 pe Camp Nou împotriva celor de la Osasuna. Dacă ai de gând să mergi pe mâna catalanilor vezi cum poţi câştiga 200 RON în loc de 52.5 RON. Oferta este valabilă doar pentru persoanele care n-au cont la Betfair.

Deschide cont AICI la Betfair şi scrie la cod promoţional ZFBN00. După aceea efectuează cea dintâi depunere şi joacă primul pariu în secţiunea Sportsbook pe pronosticul "Rezultat final 1" la meciul Barcelona - Osasuna. Chiar dacă tu vei paria pe o cotă de 1.05, dacă pariul va fi câştigător miza pariată se va înmulţi cu 4.

Vei primi iniţial miza pariată sub formă de bani cash, iar după aceea suma de bani până la câştigul calculat cu cota îmbunătăţiă de 4 îţi va fi acordat sub formă de bonus. Ţine cont că oferta este valabilă doar dacă nu ai cont la Betfair!

Eventualul bonus va trebui rulat o singură dată pe cote de minim 1.20 în decurs de maxim 90 de zile de la creditare! De pe urma pariurilor plasate din bani bonus vei rămâne în cont cu profitul.

Dacă alegi să pariezi pe Barcelona şi să câştigi de 4 ori suma mizată nu te vei mai putea califica pentru bonusul obișnuit de 50% în limita a 450RON!

Pariază acum pe Barcelona în partida cu Osasuna la o cotă de 4!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi