Bonus Betfair: Cota 10 în loc de 2.8 pentru 2 solist în partida Juventus - Barcelona

Unul dintre cele mai aşteptate sferturi de finală din Liga Campionilor este cel dintre Juventus şi Barcelona, reeditarea finalei UEFA Champions League din urmă cu 2 ani. Crezi că vor reuşi catalanii să-i învingă din nou pe torinezi, după ce au făcut-o şi în finala din 2015? Atunci citeşte acest articol să vezi cum poţi câştiga 500 RON în loc de 140 RON.

Deschide cont AICI la Betfair şi scrie la cod promoţional ZSKN50. După aceea efectuează cea dintâi depunere şi joacă primul pariu în secţiunea Sportsbook pe pronosticul "Rezultat final 2" la meciul Juventus  - Barcelona. Chiar dacă tu vei paria pe o cotă de 2.80, dacă pariul va fi câştigător miza pariată se va înmulţi cu 10.

Vei primi iniţial câştigul calculat la cota normală (140 RON dacă va fi tot cota 2.80 când vei paria şi tu şi miza ta va fi maximă acceptată pentru promoţie, adică 50 RON), iar după aceea suma de bani până la câştigul calculat cu cota îmbunătăţiă de 10 (în exemplul meu câştigul maxim ar fi de 500 RON, astfel că bonusul primit va fi de 360 RON) îţi va fi acordat sub formă de bonus. Ţine cont că oferta este valabilă doar dacă nu ai cont la Betfair!

Eventualul bonus va trebui rulat o singură dată pe cote de minim 1.20 în decurs de maxim 90 de zile de la creditare! De pe urma pariurilor plasate din bani bonus vei rămâne în cont cu profitul.

Dacă alegi să pariezi pe Barcelona şi să câştigi de 10 ori suma mizată nu te vei mai putea califica pentru bonusul obișnuit de 50% în limita a 450RON!

Pariază acum pe Barcelona în partida cu Juventus la o cotă de 10!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi