Bonus Betfair: Cota 10 în loc de 2.37 pentru victoria Barcelonei la Atletico Madrid

Cel mai tare meci programat astăzi în fotbalul european va avea loc pe Vicente Calderon, acolo unde Atletico Madrid şi Barcelona în prima semifinală a Cupei Regelui Spaniei. La un asemenea meci poţi să beneficiezi de o super cotă pentru victoria echipei catalane. Poţi prin urmare să câştigi 500 RON, mizând 50 RON, dacă Barcelona se va impune la Madrid, promoţie disponibilă persoanelor care n-au cont la Betfair.

În ce constă promoția?

Deschide cont ACUM la Betfair folosind codul ”ZSKN00”. Apoi fă o depunere şi pariază în secţiunea Sportsbook pe victoria Barcelonei în meciul cu Atletico Madrid. În locul cotei de 2.37 vei beneficia de o cotă de 10! Dacă vei câștiga pariul, vei primi în balanța contului suma calculată la cota normală, iar diferența va fi plătită sub formă de bonus. Dacă pariul va fi pierdut vei primi înapoi integral suma pariată sub formă de bonus. Miza maximă pentru aceasă promoţie este de 50 RON!

Scenarii posibile:
Pariezi 50 RON pe victorie Barcelona. Există următoarele scenarii:

  • Barcelona câștigă - primești 118,5 RON bani cash și 381,5 RON sub formă de bonus.
  • Barcelona nu câștigă - primești înapoi cei 50 RON pariați sub formă de bonus

Condiții de rulaj bonus

Bonusul (indiferent că este primit în urma unui pariu câștigător sau a unui pariu pierzător) trebuie rulat o singură dată pe cote de minim 1.20 în decurs de maxim 90 de zile de la creditate!

În final vreau să-ţi mai spun că dacă aplici pentru această promoţie nu vei mai putea primi bonusul obișnuit de 50% în limita a 450RON!

Pariază acum pe Barcelona în meciul cu Atletico Madrid la o cotă de 10!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi