Bonus Betano: pariu LIVE fără risc de 50 RON pentru meciul FCSB - Dinamo

Duminică de la ora 20:30 pe Naţional Arena se va disputa derby-ul bucureştean dintre FCSB şi Dinamo Bucureşti. Elevii lui Laurenţiu Reghecampf vor revanşa după ce au fost umiliţi în ultimele 3 dispute directe. Au primit 10 goluri în aceste confruntări şi au înscris doar 3. La începutul lunii trecute, în Cupa Ligii, "câinii" lui Contra "muşcau" din fcsbişti şi se impuneau cu 3:1.

În caz că vrei să pariezi LIVE pe acest duel îţi recomand s-o faci la casa de pariuri online Betano deoarece ai rambursare de 50 RON pentru primul pariu plasat după startul partidei. Singura condiţie este ca pariul să fie jucat utilizând una din aplicaţiile Betano (fie cea pentru Android, fie cea pentru iOS). Astfel poţi deschide cont acum la agenţie, apoi descarcă aplicaţia, iar duminică seară poţi beneficia de ofertă indiferent că vei vedea partida acasă, în bar cu prietenii sau chiar pe Naţional Arena.

Reţine că doar PRIMUL PARIU LIVE plasat prin intermediul aplicaţiei va fi considerat fără risc, în limita a 50 RON. În cazul în care acesta va fi pierdut Betano îţi va rambursa miza sub formă de full bet până cel târziu marţi seara. Un full bet la Betano este diferit de un free bet la alte case de pariuri deoarece dacă pariul plasat folosind acel full bet va fi câştigător va fi inclus în câştigul cash şi valoarea pariului gratuit (de exemplu la un pariu de 50 RON pe cota 3 care va fi câştigător vei primi în cont 150 RON cash).

Trebuie să ai în vedere faptul că pariurile contradictorii nu sunt eligibile pentru promoţie. Dacă de exemplu pre-meci ai pariat pe victorie FCSB, live nu poţi să pariezi pe şansă dublă x2 sau, de fapt, poţi dar nu vei mai fi eligibil pentru o eventuală rambursare.

Înregistrează-te acum la Betano pentru a putea paria live fără risc pe meciul FCSB - Dinamo!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi