Bonus Betano : Miza înapoi la 0-0

Meciurile de fotbal încheiate fără gol nu mai sunt de acum plictisitoare și frustrante pentru pariori datorită acestei oferte de la Betano (vezi aici site-ul agenţiei): miza înapoi la 0-0.

Nici nu știam de această promoție până când am pariat pe un rezultat pauză / final : 1/1 la un meci de fotbal, iar pronosticul ales de mine a fost pierdut. Apoi am avut surpriza plăcută de a vedea că miza mi-a fost returnată în cont, fără să mă aștept la așa ceva. Când am consultat pagina de promoții am aflat că Betano (D.ONJN 172/30.01.2017) returnează miza pariurilor pierdute plasate pe pronosticurile pauză / final sau scor corect dacă rezultatul final este de 0-0.

Această promoție se aplică doar la pariurile single pe fotbal. Este adevărat că mai sunt și alte case de pariuri online care au o ofertă similară, dar trebuie să recunosc că promoția de la Betano este cea mai bună. De ce? În primul rând ea este valabilă la orice meci de fotbal, din orice campionat și fără vreo restricție. În al doilea rând, bonusul nu este supus vreunei condiții de rulaj și nici nu are atașate diferite condiții pentru acordare. Pot paria orice sumă doresc, iar bonusul primit îl pot utiliza în orice mod vreau.

Deci dacă pariez pe scorul de 2:2 la un meci din liga a treia suedeză iar jocul se încheie fără goluri, primesc înapoi integral banii pariați indiferent dacă am mizat 1 RON sau 100RON, după care pot folosi fondurile respective cum doresc.

Datorită lipsei condițiilor de rulaj și ai diferiţilor termeni atașați te vei putea bucura de bonusul Betano: miza înapoi la 0-0  în mod natural, fără a fi necesar să faci compromisuri. Chiar și cei care nu știu de existența promoției vor afla de ea mai devreme sau mai târziu când vor primi înapoi în cont bani la care nu se așteaptă. Pentru a descoperi și alte promoții atractive oferite de casele de pariuri online licențiate dă un CLICK AICI.

Începe să pariezi la Betano cu un bonus de până la 200 RON! Click aici pentru detalii!


Te-ar mai putea interesa:

Salvează

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!