Bonus Betano: Marjă 0% și miza înapoi la 0:0 pe finala Europa League!

În această seară are loc finala Europa League dintre Ajax Amsterdam și Manchester United, iar toate casele de pariuri respectabile au venit cu promoții tentante la acest joc. Dacă îți plac ofertele promoționale, dar nu îți plac condițiile de rulaj atașate, atunci Betano (D.ONJN 172/30.01.2017) este agenția potrivită pentru tine.

PARIAZĂ ACUM LA BETANO PE FINALA EUROPA LEAGUE!


Marjă 0%

În primul rând Betano oferă marjă 0% la pariul pe câștigător meci 1x2, sau altfel spus, un payout de 100%. Deci dacă ai paria sumele potrivite pe fiecare opțiune în parte, atunci ai câștiga fix cât ai investit indiferent de rezultat. Evident că nu ai motive să faci asta, dar ideea este că în condițiile date Betano (deschide cont acum) este agenția cu cele mai mari cote pentru 1x2 la partida din această seară. 

  • Victorie Ajax Amsterdam @ 4.65 (cote 4.25 - 4.50 la agențiile concurente)
  • Egal @ 3.62 (cote 3.40 - 3.55 la agențiile concurente)
  • Victorie Manchester United @ 1.95 (cote 1.90 - 1.95 la agențiile concurente)

Această ofertă nu vine cu nici o condiție atașată!


Miza înapoi la 0-0

Plasează un pariu de tipul ”Scor corect” sau ”Pauză / Final”, iar dacă la finalul primelor 90 de minute de joc scorul este de 0:0, atunci miza pariurilor pierzătoare va fi returnată! Oferta este valabilă doar la pariurile simple, deci pronosticul trebuie să fie singur pe bilet. Dar în afară de acest aspect, nu există nici o altă condiție : nu contează miza minimă sau cota, iar banii sunt returnați sub formă de cash fără a avea condiții de rulaj atașate!


Bonus pentru prima depunere

Dacă nu ai deja un cont la Betano, atunci trebuie să știi că clienții noi beneficiază și de un pachet atractiv de bun venit de 100% în limita a 200RON! Depui 200RON și primești instant încă 200RON pentru a avea mai mulți bani să mizezi pe meciurile favorite. Pentru mai multe detalii despre ofertă CLICK AICI.

PARIAZĂ ACUM LA BETANO PE FINALA EUROPA LEAGUE!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi