Bonus Baumbet: 100% în limita a 500RON la pariuri sportive

Bonus BaumBet la pariuri sportive - vezi cum poți încasa 100% până la 500RON la prima depunere! Depui 500RON și te joci cu 1,000RON! Noi îți arătăm și care sunt condițiile de rulaj atașate, ca să știi exact cum poți debloca bonusul în cel mai scurt timp. 

Vrei să joci la o agenție de top? Aceasta este recomandarea noastră pentru tine!

 

Bonus Baumbet - în ce constă oferta pentru clienții noi

Deschizi un cont la BaumBet (L1170663W000707) și efectuezi un prim depozit. Acesta va fi dublat de agenție în limita a 500RON! Banii bonus sunt acordați imediat după depunere, dar pot fi utilizați doar după ce rulezi suma depusă o dată pe cote de minim 1.60. Apoi, pentru a putea retrage, va trebui să rulezi bonusul de 10 ori pe cote de 1.60+ în decurs de maxim 30 de zile de la creditare. 

Asta înseamnă că dacă depui 500RON, mai primești încă 500RON din partea BaumBet, deci te poți juca cu 1,000RON. Vei avea de rulat 5,000RON înainte de a putea solicita o retragere.

Recomand ca înainte să aplici pentru această ofertă să intri pe site-ul baumbet.ro, să accesezi pagina promoției (Promoții - 100% bonus de bun venit la pariuri sportive) și să citești regulamentul atașat. Nu sunt termeni ascunși, dar sunt câteva lucruri pe care trebuie să le cunoști. Voi scoate în evidență cele mai importante aspecte.

 

Aspecte importante de luat în considerare

  • Pentru a activa bonusul trebuie să intri pe pagina ”Promoții” și să dai click pe butonul ”Ia bonusul acum
  • Poți folosi bonusul atât la pariuri single, cât și multiple. Totuși în cazul pariurilor în acumulator fiecare selecție va trebui să aibă o cotă de minim 1.60+!
  • Poți utiiza bonusul atât la pariuri pre-meci cât și live.
  • Ești eligibil pentru încasarea pachetului de bun venit indiferent de metoda de plată aleasă. Acest lucru este important de precizat fiindcă sunt case de pariuri online care nu oferă bonusul la depunerile prin Skrill sau Neteller, însă aici nu este cazul de așa ceva.
  • Poți verifica în orice moment statusul bonusului accesând ”’Contul Meu’’ - ”Detalii Bonus Jucător” - ”Bonus Actual”.

 

Părerea noastră despre această  ofertă

Pachetul de bun venit are atașate condiții normale : nici super lejere pentru parior, nici foarte dificile. Sunt undeva în media pieții. În ciuda acestui aspect nu putem spune că recomandăm baumbet.ro în mod deosebit, pentru că nu ni se pare că agenția vine cu ceva nou față de cuncurență. Dacă ești la primul contact cu pariurile online și încă nu ai beneficiat de pe urma vreunei oferte de bun venit, atunci ar fi mai bine să începi cu casele de pariuri de pe ACEASTĂ LISTĂ. Dar dacă ai epuizat deja toate aceste bonusuri, poți să îți încerci norocul și la BaumBet. 

Vrei să joci la o agenție de top? Aceasta este recomandarea noastră pentru tine!


Te-ar mai putea interesa și: 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi