400 RON bonus să joci la pariuri online, vezi cum îi poți încasa!

Multe agenții de pariuri online s-au retras de pe piața din România și o mare parte din cele rămase nu mai oferă bonusuri pentru primul depozit.

sportingbet.png

Această agenție oferă la ora actuală cel mai atractiv bonus pentru prima depunere, până la 400 RON. Îți recomand să profiți acum de pe urma acestei promoții deoarece sunt campanii pe termen scurt pentru a atrage noi clienți.

Pentru a lua acest bonus ai de urmat următorii pași:

 • Pasul 1 - Deschiderea unui cont
  Dă click AICI pentru a deschide un cont, apoi alege categoria preferată (Pariuri Sportive) și vei fi redirecționat către site. Din colțul din stânga sus a site-ului Sportingbet, da click pe "Înregistrare acum". Se va încărca un formular pe care trebuie să îl completezi cu datele tale personale. Acest formular este ușor de completat iar tot procesul de înregistrare durează maxim câteva minute.
 • Pasul 2 - Confirmarea contului
  După ce ai urmat pasul 1, vei primi un link pe mail prin care îți activezi contul. Dă click pe acel link după care te loghezi cu datele alese la înregistrare.
 • Pasul 3 - Efectuarea unui depozit
  Acum că ești logat, trebuie să efectuezi un depozit. Poți depune utilizând carduri de credit / debit, Paysafecard sau prin transfer bancar. Bonusul este de 50% în limita a 400RON și nu se acordă pentru depunerile efectuate prin Skrill sau Neteller! Nu trebuie să introduci niciun cod; poți trece direct la pasul 4. Depozitul trebuie făcut în ziua în care v-ați deschis contul pentru a putea aplica pentru bonusul de bun venit
 • Pasul 4 - Rularea sumei depuse
  Din momentul în care ți-ai deschis contul, ai la dispoziție șapte zile să rulezi suma depusă de trei ori pe cote de minim 1.50. Dacă ai depus 800RON, atunci trebuie să rulezi 2400RON pentru a încasa bonusul. Sunt acceptate atât pariurile single cât și cele multiple. În cazul pariurilor cu mai multe selecții, cel puțin o selecție trebuie să aibă o cotă de minim 1.50. În maxim 48 de ore de la îndeplinirea condițiilor de rulaj, vei primi un bonus egal cu 50% din suma depusă inițial.
 • Pasul 5 - Deblocarea bonusului
  După ce ai primit bonusul ai la dispoziție 30 de zile să îl rulezi de 5 ori pe cote de minim 1.50. Dacă de exemplu ai primit un bonus de 400RON, atunci trebuie să rulezi suma de 2000RON. În momentul în care ai îndeplinit această condiție poți retrage bonusul și orice câștiguri rezultate din urma utilizării lui.

Deschide un cont acum și ia un bonus în limita a 400 RON!

Accesează link-ul, dacă nu te descurci vezi că au live chat pe site și ți se răspunde rapid la orice întrebare.

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi