Bonus 888sport: Cota 9 în loc de 2.85 pentru victorie România cu Danemarca

Casa de pariuri online 888Sport (deschide un cont acum) vine cu o promoție foarte atractivă pentru pariorii care încă nu au un cont: înregistrează-te acum, iar pe lângă bonusul normal de 100% în limita a 1.000 RON beneficiezi și de cotă mărită (9 în loc de 2.85) pentru victoria României în partida de duminică cu Danemarca.

Ce trebuie să știu despre cota mărită

Pentru a beneficia de cota mărită oferită de 888Ssport va trebui să pariezi pe victoria României o sumă cuprinsă între 5 și 50 RON. Dacă pariul va fi câștigător vei primi în cont câștigul calculat la cota normală, iar diferența până la cota mărită va fi plătită sub formă de bonus. Să luăm un exemplu:

  • Pariezi 50 RON pe victoria României și aceasta câștigă. Deoarece cota normală este 2.85 iar cea mărită este 9 înseamnă că vei primi 142.5 RON ca fonduri normale și 307.5 RON ca bani bonus.

Bonusul va fi valabil timp de 60 de zile din momentul creditării și trebuie rulat de 10 ori pe cote de 2.00+ înainte de a putea fi retras. Asta înseamnă că dacă ai luat 307.5 RON ca bonus va trebui să plasezi pariuri pe cote de minim 2 în valoare totală de 3,075 RON. 

În afară de cota mărită pentru victoria României vei beneficia la 888sport și de un bonus la prima depunere de 100% până la 1,000 RON despre care poți afla mai multe AICI. Pe de altă parte, ia în considerare faptul că nu vei putea proita de pe urma promoției prezentate în acest articol dacă ești deja client 888sport. 

Deschide un cont acum pentru a paria pe România la o cotă de 9!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi